ja również podpisuje się - HYdE PaRK

Strona 3 z 4    [ Posty: 38 ]

Napisano: 27 kwie 2010, 7:53

Nic nie zrobił sa,miał zbyt malutki rozumek,od tego miał doradców.Teraz liczy na to,ze ludzie wybiorą go z litośącie,bo mu brat umarł.A ja słysze ze śmiercia bohaterska to mi się krew gotuje.Śmiercia bohaterska moze zginąć górnik,bo zebyśmy mieli ciepło w tyłki,zjeżdża tysiace kilometrów w dół-tutaj trzeba miec odwage.W ogóle Polska pokazała,jak bardzo jest fałszywa i ile potrafi,zeby pokazać swiatu jaka to ona fajna i dobra.Dać dzieciom zmarłych po 2 tys renty specjalnej,a matka z dzieckiem której mąż zginął czy umarł,błaga na kolanach pana z Zusu o rente,bo tatusiowi brakło ze 3 mieciace ,nie dostanie.A czemu?bo jest malutka,jest nikim,o niej nikt nie pisze,nie mówi.Szkoda słów...... A tysiacą ludzi każą zyc za 351 zł na osobe......
~O niee!!!

Napisano: 27 kwie 2010, 9:17

właśnie po to ma być wybrany aby tysiące ludzi wreszcie uwierzyły, ze w tym kraju warto rzetelnie pracować, uczyć się, a nie cwaniakować
~dzibar

Napisano: 27 kwie 2010, 9:27

https://wiadomosci.onet.pl/2161238,11,mi ... ,item.html
dziękuję europośle Migalski za te słowa i nawoływania bo to nareszcie przerywa sztuczny podział na tych, ktorzy są lepiej wykształceni i niby bardziej oświeceni i na tych, ktorzy wierzą teraz podział zaczyna być bardziej etyczny na tych co sznuja silna podstawe państwa i rzetelność, wrażliwośc spoleczną i na tych, ktorym się wydaje, ze na wszystko mają czas. Oni być moze tak ( punkt widzenia zależy od punktu widzenia - jeżeli codziennie ma sie niedziele, biedni ludzie - nie, oni licza sie z każdą złotówką)
~dzibar

Napisano: 27 kwie 2010, 10:26

Co za przewrotność. Wszyscy oskarżają Jarosława Kaczyńskiego, że będzie wykorzystywał śmierć brata w kampanii. Tymczasem przez cały czas to jego przeciwnicy to robią i to w sposób bezwstydny. Nawet na tym forum jakiś cym.bał tak postępuje.

Czy pracownik socjalny = niedorozwój? Mam nadzieję, że nie. Na pewno większość nie. Dlaczego tak piszę? Dlatego, że bez żadnych komisji śledczych media i politycy opozycji otwarcie przyznawali się do zorganizowanego okłamywania społeczeństwa. Zakłamywano obraz prezydenta ale również obraz PiS. Czy do was to dociera? Czy rozumiecie kim jesteście dla mediów i polityków, na których głosowaliście? Właśnie dlatego zadałem to pierwsze pytanie. Oni was mają w d... . Nie liczą się z wami. Stale okłamują i cieszą się, że jesteście tacy naiwni. Zachowujecie się, jak naiwna zdradzana żona.

Czy pamiętacie rozpętaną kampanię przeciwko Januszowi Kurtyce? A słyszeliście co na jego pogrzebie mówił minister PO? Że prezes IPN powinien być wielokrotnie przepraszany. I co? i nic. Nadal nie widzą przesłanek do wycofania się z przeforsowania noweli ustawy o IPN. Bo oni nie mają wstydu. Jedyne co mają to interesy do załatwienia.
~olek

Napisano: 27 kwie 2010, 15:13

mentalność najtrudniej zmienić, ktoś kto przez lata był przyzwyczajany do tego, że bije głową w mur nie tak łatwo uwierzy, ze teraz ma na coś wpływ. To naprawdę wymaga wiary, potężnej wiary. Ale jednak wierzyć trzeba i dawać z siebie wszystko co najlepsze też trzeba
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 28 kwie 2010, 2:10

oj Dzidka Dzidka zejdź na ziemię
~Kolega

Napisano: 28 kwie 2010, 9:02

\"trzeba patrzeć w gwiazdy aby dopłynąć do portu\"
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 29 kwie 2010, 20:59

a masz port czy pływasz dookoła?
~ABW

Napisano: 29 kwie 2010, 22:44

mam jasno określony cel, tym celem są wysokie standardy życia w Polsce. Porządna edukacja, profilaktyka zdrowotna. I to jest cel do zrealizowania pod warunkiem, ze społeczeństwo będzie dobrze informowane, bedzie miało ogólny dostep do informacji i edukacji i bedzie świadome tego, że żyje w państwie demokratycznym, a nie totalitarnym i że jest wolność słowa i prawo i sprawiedliwość społeczna
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 29 kwie 2010, 23:43

~duch 2

Strona 3 z 4    [ Posty: 38 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny