Jak edytować zapisane sprawozdanie S01?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Jak edytować zapisane sprawozdanie S01?
Sprawozdanie S01 ma status "zapisany". Czy mogę je edytować? Póki co nie bardzo mi to wychodzi.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Jak edytować zapisane sprawozdanie S01?
pewnie ze możesz dopóki nie zatwierdziłeś,
Obsługa sprawozdań->sprawozdania->Dalej->S01->Wyszukaj->Wyszukaj (ponownie)->zaznacz te aktualne->i tam powinna być opcja do ecyzji/utworzenia jakoś tak
Obsługa sprawozdań->sprawozdania->Dalej->S01->Wyszukaj->Wyszukaj (ponownie)->zaznacz te aktualne->i tam powinna być opcja do ecyzji/utworzenia jakoś tak

-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
no właśnie nic takiego nie ma albo ja już ślepa jestem 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
@zuzka
A na pewno masz zapisane? Czy zatwierdzone? Bo jak zatwierdzone to już poszło. Spróbuj wejść tak jak mówiłem, tam powinna być opcja Utwórz albo Szczegóły (nie pamiętam już). Jak nie ma to spróbuj utworzyć jeszcze raz.
A na pewno masz zapisane? Czy zatwierdzone? Bo jak zatwierdzone to już poszło. Spróbuj wejść tak jak mówiłem, tam powinna być opcja Utwórz albo Szczegóły (nie pamiętam już). Jak nie ma to spróbuj utworzyć jeszcze raz.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
@zuzka
Wszystko robisz tak jak przy zwykłym sprawozdaniu. Jeśli je zapisałaś i chcesz edytować to ponownie wchodzisz w moduł sprawozdań dalej sprawozdania, wybierasz S01 i opcja szczegóły. Wtedy otwiera Ci się ponownie edytowalny formularz z niebieskimi polami do uzupełnienia tzw "korekta". Po naniesieniu zmian normalnie zapisujesz. Podgląd wyników zmian jakie naniosłaś jak zwykle masz w PDF - po wybraniu okresu sprawozdawczego 2019 II półrocze. Mam nadzieje, że pomogłam i nie mylę się choć sama jestem początkująca;)
Wszystko robisz tak jak przy zwykłym sprawozdaniu. Jeśli je zapisałaś i chcesz edytować to ponownie wchodzisz w moduł sprawozdań dalej sprawozdania, wybierasz S01 i opcja szczegóły. Wtedy otwiera Ci się ponownie edytowalny formularz z niebieskimi polami do uzupełnienia tzw "korekta". Po naniesieniu zmian normalnie zapisujesz. Podgląd wyników zmian jakie naniosłaś jak zwykle masz w PDF - po wybraniu okresu sprawozdawczego 2019 II półrocze. Mam nadzieje, że pomogłam i nie mylę się choć sama jestem początkująca;)
-
- Stażysta
- Kontakt:
Wszystko fajnie, ale raz miałem tę opcję edycji (niebieskie tło na polach korekty), później - teraz też - nie mam. Status ciągle zapisany, a nie chce mi edytować.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
to zadzwoń/napisz do helpdesku, bo powinno się dać przy statusie zapisany.
-
- Stażysta
- Kontakt:
Wczoraj było już ok.
Oprócz Jak edytować zapisane sprawozdanie S01? - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
karta dla małżonka
Brak kontaktu z wnioskodawcą, a źle złożony wniosek elektroniczny
KDR dla starszej Pani.
Jak poprawić dane na karcie?
Wprowadzanie wniosku
aktywne karty ....
wniosek z innej gminy
Pomocy sprawozdanie!!!
S02 sprawozdanie
Dylemat co do przyznania KDR dla osoby mającej na utrzymaniu kiedyś 4 dzieci
czy dzieciom należy się Karta Dużej Rodziny?
Raport z wysyłki i koperty
Rozliczenie wpłaty za KDR
rodzina zastępcza
Rodzina przyjeła w rodzinę zastępczą 2 dzieci
Sprawozdanie SO1