Jaka pomoc się należy? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 28 lut 2015, 21:21

beszka pisze -
"gosciu to ty jestes bezkarny bo nasmiewasz się z osób niespełnosprawnych czyzby z twojej strony bije dyskryminacja takich osób?życzę ci z całego serca aby i w twojej rodzinie byli osoby niepełnosprawne i szukali pomocy na takich oto forach żegnam"

Bez twoich życzeń " z całego serca " - jestem osobą niepełnosprawną ale tobie i nikomu nie życzę moich schorzeń i dobrze by wynaleziono na nie lekarstwa i nikt więcej nie musiał ich przechodzić.
Choroba nie upoważnia mnie i nikogo do obrażania innych.

Dlaczego ty obrażasz piszących?
Czy twoje pisanie do kogoś "Wsżą to ty jestes debilu idż się powieś" uważasz za rzecz normalną i bezkarną?

Gdzie w moim poście jest obrażanie ?
Dlaczego pomawiasz mnie o to czego tam nie ma? To też nie jest bezkarne.
Proszę nie myśleć, że jest się w internecie anonimowym i można każdego obrażać.
Są możliwości odnalezienia osoby piszącej dlatego proszę się zastanowić nad swoimi wypowiedziami.
Gość

Napisano: 01 mar 2015, 19:22

alkoholikom i narkomanom opieka daje kase a nie dla potrzebująch znam to z autopsji
piosenka

Napisano: 01 mar 2015, 19:49

zakończcie tę wojnę polsko-polsko hehehehehe i tak nie było i nie będzie sprawiedliwości , ja po 42 latach pracy w szczególnych warunkach mam 800 zł renty i czy to jest sprawiedliwe?
zebra

Napisano: 01 mar 2015, 19:52

z tego co widzę entemolog obraził beszke nazywając ją weszką nie powinien był tez tego robic pa
zebra

Napisano: 01 mar 2015, 21:52

Diana czekała na taka podpowiedż moi kochani Przepisy zmieniają się jak w kalejdoskopie,nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć.

Diano,zerknij tutaj

Wsparcie dla osób niepełnosprawnych
Na wsparcie osób niepełnosprawnych oraz ich opiekunów, rząd w 2014 r. przeznaczył 14 mld zł. Na jaką pomoc może zatem liczyć osoba niepełnosprawna? Gdzie niepełnosprawni mogą zwrócić się po pomoc?

https://www.infor.pl/prawo/pomoc-spolecz ... wnych.html

https://obywatelskieinfo.ngo.pl/x/916062

Może masz szanse na jakiś zasiłek okresowy?
beszka

Napisano: 01 mar 2015, 21:54

Jesteście pracownikami tej instytucji i nie potrafiliście jej pomóc w taki sposób?
beszka

Napisano: 01 mar 2015, 23:22

Jeżeli ta osoba odnalazła forum to też pewno zna wyżej podane strony i nie wynika z jej wypowiedzi, że oczekiwała podania adresu stron.
Dobrze, że była w ośrodku to najlepsze rozwiązanie.
Z czytanych w internecie wiadomości można odnieść mylne pojęcie co do należnej pomocy (ale nie odciągam nikogo od czytania).
Życzę jej pomyślności w otrzymaniu pracy, która nie kolidowałaby ze stanem zdrowia oraz dużo zdrowia.
Gość

Napisano: 02 mar 2015, 0:39

A ja przepraszam beszke za weszke - to był taki żarcik - nie sądziłam że się obrazi...
Entemolog

Napisano: 12 mar 2015, 14:00

Mam pytanie a jak to jest z kartą aktywności zawodowej bezrobotnego?
dodidodi

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x