Jaki kupić program do DM - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 03 paź 2016, 10:38

Witam!
Proszę pomóżcie Kochani wybrać najlepszy program do DM.
Dziękuję.
Renata11

Napisano: 03 paź 2016, 11:19

Witam. Ja od jakiegoś czasu pracuję na Cheopsie. Jestem zadowolona, w miarę prosty w obsłudze, dobrze liczy.
ALAP

Napisano: 03 paź 2016, 12:19

program PUMA moduł dodatki mieszkaniowe :-)
Gość

Napisano: 03 paź 2016, 12:34

Program cheops zawiera dużo błędów o których wyeliminowanie nie można się doprosić.
chmiel

Napisano: 04 paź 2016, 15:12

Witam. Jakie błędy w Cheopsie jestem ciekawa.
ALAP

Napisano: 05 paź 2016, 10:03

Witam!Kontaktowałem się z nimi przez gg i wszystkie sprawy zostały przekazane do działu informatycznego.Stara śpiewka.Do chwili obecnej żaden błąd nie został wyeliminowany.Nie są to błędy istotne bo program dobrze liczy.Są to nieprawidłowości ułatwiające życie użytkownikom np.Program potrafi się zawiesić.Błędy np.
a)Prosimy o umożliwienie drukowania list wypłat dwustronnie przy ustawieniu drukarki “Tak odwróć górą”.Listy są drukowanie dwustronnie,jedna kartka jest dobrze,a druga odwrotnie czyli do “góry nogami”.
b)Czy byłaby możliwość utworzenia zestawienia dla dodatków energetycznych podobnego jak w przypadku DM tj. “Podsumowanie list dodatków mieszkaniowych wypłaconych w okresie ....”.W zestawieniu dodatków energetycznych jest możliwość zrobienia tylko “Wykaz osób którym wypłacono dodatki energetyczne” – wtedy tworzone jest zestawienie z rodzajem gospodarstwa domowego z podziałem na ilość osób.Potrzebne jest nam zestawienie z podziałem na poszczególne okresy podobnie jak w zestawieniu z DM.
I wiele innych.
chmiel

Napisano: 05 paź 2016, 10:33

Witam. Dziękuję za odpowiedź. Zgadzam się że są pewne braki. W przyszłości pewnie zostaną usunięte przez firmę. Pewnie wszystkie programy mają jakieś tam braki. Wcześniej pracowałam na Radixie ale wolę Cheops. Pracuję również na Cheliosie z tej samej firmy i również jestem zadowolona. Pozdrawiam.
ALAP

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x