jakie chcecie dodatki specjalne za prowdzenie 500 - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 6    [ Posty: 55 ]

Napisano: 04 lut 2016, 15:57

też jesteśmy z koleżanką po rozmowach z szefostwem i taki warunek że 500 na rękę plus osoba do pomocy ale tylko do przyjmowania wniosków i pakowania w koperty, kierownik pokręcił się ale odpowiedzi konkretnej nie dał a nowej osoby na cały etat to nie chcemy bo za naukę nam nie płacą od nauki to jest szkoła, a szkoła uczy nie za takie wynagrodzenie jakie my tu mamy
carina

Napisano: 04 lut 2016, 16:24

Nam wcisnęli już 500+
Marnego grosza za to nie dadzą !!!
Zatem "JAKA PŁACA TAKA PRACA" OLEWAMY TO !!!
Niech sobie ludzie stoją w kolejkach, na decyzje niech czekają co najmniej miesiąc i.t.p.
Mamy to w głębokim poszanowaniu !!!
padołek

Napisano: 04 lut 2016, 16:27

padołek pisze:Nam wcisnęli już 500+
Marnego grosza za to nie dadzą !!!
Zatem "JAKA PŁACA TAKA PRACA" OLEWAMY TO !!!
Niech sobie ludzie stoją w kolejkach, na decyzje niech czekają co najmniej miesiąc i.t.p.
Mamy to w głębokim poszanowaniu !!!
Jak mogą coś wcisnąć, możesz się nie zgodzić. Wg mnie to dostaliście na własne życzenie ;)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 05 lut 2016, 9:19

Oczywiście. Nie mogą Ci dołożyć do zakresu obowiązków nowej ustawy tak o.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 05 lut 2016, 9:24

Iks pisze:Oczywiście. Nie mogą Ci dołożyć do zakresu obowiązków nowej ustawy tak o.
tak o ... to może i nie ... ale dokładają
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 05 lut 2016, 9:25

Ale bez porozumienia stron nie mogą :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 05 lut 2016, 9:26

heiland pisze:Ale bez porozumienia stron nie mogą :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: żarcik z rana ... pocieszam się tym, że może wójt zatrzyma to u siebie ..............................
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 05 lut 2016, 9:28

Jeżeli nie wyrazisz zgody to muszą ponownie nawiązywać z Tobą umowę, wtedy taką trefną odrzucasz i wychodzi na moje, że obowiązku nie masz dołożonego :)
A z faktem, że straciłaś pracę idziesz do PUP itd. :D
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 05 lut 2016, 9:32

heiland pisze: A z faktem, że straciłaś pracę idziesz do PUP itd. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a jak nie chcę tracić pracy ???

.................. tak na prawdę to po rozmowie, że tak mogę ale podwyżka wskazana ( kwoty jeszcze nie podałam ) ........... cisza jakaś nastała ... kierownik najpierw doznał szoku i rzucił tekst "no mało ci nie płacę" a teraz temat trawi ... ale jak pisałam wcześniej wójt chyba też ma chrapkę na te 2%
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 05 lut 2016, 9:36

ja w rozmowie z kierownikiem - o podwyżce może nie, bo mamy teraz w lutym wszyscy, ale zapytam o dodatek dla mnie księgowej, nawet dla kierownika bo jednak każdemu obowiązków dojdzie skoro 2 % ma iść na bezsensowne zakupy to lepiej dać to ludziom, zobaczę co powie kierownik
gasiak

Strona 3 z 6    [ Posty: 55 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x