już nikt nie rozmawia z dzibar i łukaszem...

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~Pan Cogito

Re: już nikt nie rozmawia z dzibar i łukaszem...

Post autor: ~Pan Cogito »

Brawo ŁUKASZ!
~olka

Post autor: ~olka »

post jest na temat rozmawiania z dzibar i Łukaszem a n ie na temat postółw w ogóle i rozmów ze wszystkimi, wyraziłam swoje zdanie ! Czy odpowiadać mogą tylko ci, którzy zakładają posty?! Z niesmakiem Łukasz przeczytałam Twoją odpowiedź pełną zaczepek i wrednych insynuacji. Ani słowa nie pisałam o słuszności!!!i To jest ta przewrotnmość i brak obiektywizmu! Żałosne
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

to co zauważyłam to: Łukasz zwracał się do ~olga(i), a nie do ~olka(i) - więc Twój emocjonalny wpis ~olka jest nieuzasadniony - chyba, że to ta sama osoba pod dwoma nickami

o co chodzi w tym poście? bo ja akurat wcale nie szukam chętnych do rozmów tylko zwracam uwagę na pewne fakty, które maja miejsce w naszym życiu - dla mnie jest więc oczywiste, ze wywołuje to emocje.
Dzidka
~olka

Post autor: ~olka »

dzibar nie bądź taka emocjonalna i nie stosuj wszędzie spiskowej teorii dziejów. Nie jestem olga, a wpis Łukasza odebrałam do siebie.
Myślę, że niechcący mój wpis pasuje do olgi.
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

olka to sa fakty, a tłumaczą się winni - w kwestii emocji: ani mnie to ziębi ani grzeje.

Dzidka
~tomek

Post autor: ~tomek »

Jeśli wpisy Łukasza i Dzidki są nic nie warte i nikt ich nie czyta, to dlaczego dokładacie tyle starań aby ich ośmieszyć i podważyć ich wiarygodność.

Parafrazując wielkiego patriotę polskiego zapytam: jeśli nie grzeszysz, jako powiadasz czemu olka tak często się spowiadasz?

Doskonale zdajecie sobie sprawę, że choć niewiele osób komentuje wpisy Łukasza i Dzidki to o wiele więcej osób czyta je. I właśnie tym się martwicie, że nie uda się utrzymać kłamstw waszych wybrańców a społeczeństwo w końcu przejrzy na oczy.

~...

Post autor: ~... »

Jedyne wyjście abyśmy poznali prawdę to mówić ankieterom, że będziemy głosowali na PiS. Zachęcajcie do tego znajomych i rodziny. Nawet jeśli będziecie głosować na PO!

Dowodem na to jest wypowiedź Schetyny, który z rozbrajającą szczerością powiedział, że rząd i premier tak późno zareagowali na kłamliwy raport MAK-u, bo nie spodziewali się takiej reakcji społeczeństwa.

Oni mają prawdę gdzieś. Gdyby reakcja społeczeństwa była przychylna dla tego pseudo-raportu to premier i rząd niczego by nie zrobili w tej sprawie.

Jedyne co zmusza ich do działania to spadające poparcie w sondażach. Oni robią sobie ze społeczeństwa jaja więc my zróbmy im psikusa i zmuśmy do działania.
~agrest

Post autor: ~agrest »

Dialog interkulturowy oraz interpolityczny jest OK!
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

~... i to jest właśnie obłuda w całej krasie: nie brać odpowiedzialności za swoje słowa; szkalować czyjeś imię aby zwrócić uwagę, a później robić to co chciało się zrobić zwalając winę na kozła ofiarnego.
To jest właśnie zaprzaństwo własnej tożsamości, które od środka drąży ludzi, którzy nie maja odwagi jasno precyzować własnego zdania
Dzidka
~agrest

Post autor: ~agrest »

Co autorka powyższego postu miała na myśli?
ODPOWIEDZ