Hej ! Witam wszystkich którzy dostąpili zaszczytu zajmowania sie KDR. Możecie mi to pokrótce wyjaśnić z polskiego na nasze jak wyglada ta cała procedura. Przyjmuje wniosek dostaje do wgladu dokumenty i co dalej jak z terminowością? Może ktos juz to robił?
I jeszcze jedno, czy na wniosku wnioskodawca wypełnia swoje dane w górnej części i później jeszcze raz swoje dane w dolnej części, czy tylko interesuje go część górna a kartę i tak dostanie?
ja uważam tak, wprowadzasz wniosek bez zbędnej zwłoki i czekasz aż karty przyjdą, ( to też potrwa) wniosek ma być kompletny więc możesz go wprowadzić bez czekania na cokolwiek, a wnioskodawca myślę że tylko raz ale może się mylę
tak jak min. napisało osoba przyjmująca jedynie potwierdza że dokumenty zostały okazane , więc ja to zrobię na wniosku krótką notatką a teczkach wniosek i jak będą osoby pełnoletnie zaś. ze szkoły
kalina pisze:tak jak min. napisało osoba przyjmująca jedynie potwierdza że dokumenty zostały okazane....
gdzie to zostało napisane ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes