Karta Dużej Rodziny - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 25 cze 2014, 11:08

ewalu pisze:
kalina pisze:tak jak min. napisało osoba przyjmująca jedynie potwierdza że dokumenty zostały okazane....
gdzie to zostało napisane ?
to chyba na poczte przyszło - informator MPiPS dotyczacy realizacji przez gminę zadań wynikających z rządowego programu rodzin wielodzietnych...... taki na 10 stron
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 25 cze 2014, 11:10

"osoba przyjmująca wniosek jedynie potwierdza ze dokumenty zostały okazane i nie gromadzi ich kopii" stąd ten mój spis dokumentów które okazują przy składaniu wniosku, bo jak inaczej potwierdzisz??
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 25 cze 2014, 11:25

ale jaki spis dokumentów ?? co chcesz o tych ludzi ?? ja mam to przy świadczeniach rodzinnych więc akty są a jak ich nie ma to wystarczy napisać że zostały przedstawione do wglądu,u pełnoletnich to zaś. ze szkoły zostaje w przy wniosku i nic więcej nie możesz żądać
kalina

Napisano: 25 cze 2014, 11:34

Gdzie jest w CAS ten informator? Szukam w "obszarze sprawozdań ze świadczeń rodzinnych" ale nie mogę odnaleźć ?
Kalka

Napisano: 25 cze 2014, 11:43

Kalka pisze:Gdzie jest w CAS ten informator? Szukam w "obszarze sprawozdań ze świadczeń rodzinnych" ale nie mogę odnaleźć ?
jest w wiadomościach
madzia11

Napisano: 25 cze 2014, 11:56

Dzięki:)
Kalka

Napisano: 25 cze 2014, 12:11

A ja coś nie mogę się zalogować do tego programu KDR
Alaaa

Napisano: 25 cze 2014, 12:14

kalina pisze:ale jaki spis dokumentów ?? co chcesz o tych ludzi ?? ja mam to przy świadczeniach rodzinnych więc akty są a jak ich nie ma to wystarczy napisać że zostały przedstawione do wglądu,u pełnoletnich to zaś. ze szkoły zostaje w przy wniosku i nic więcej nie możesz żądać
robię tak samo- jeśli mam akty to nie wymagam już uch drugi raz, pisze ze zostały okazane, ale narazie 90% moich wniosków o KDR są to osoby nie korzystające z zasiłków
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 25 cze 2014, 12:19

mała mii pisze:"osoba przyjmująca wniosek jedynie potwierdza ze dokumenty zostały okazane i nie gromadzi ich kopii" stąd ten mój spis dokumentów które okazują przy składaniu wniosku, bo jak inaczej potwierdzisz??
a nie można na wniosku zrobić adnotacji np. : stosowne dokumenty okazano :roll:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 25 cze 2014, 12:23

mała mii pisze:
kalina pisze:ale jaki spis dokumentów ?? co chcesz o tych ludzi ?? ja mam to przy świadczeniach rodzinnych więc akty są a jak ich nie ma to wystarczy napisać że zostały przedstawione do wglądu,u pełnoletnich to zaś. ze szkoły zostaje w przy wniosku i nic więcej nie możesz żądać
robię tak samo- jeśli mam akty to nie wymagam już uch drugi raz, pisze ze zostały okazane, ale narazie 90% moich wniosków o KDR są to osoby nie korzystające z zasiłków
oczywiście że można :D
kalina

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x