Karta Dużej Rodziny - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 26 cze 2014, 10:25

magnolia pisze:Podobno wydłużono sesję do wprowadzani wniosków z 10 do 20 minut. Czy tak macie bo u mnie dalej 10 minut i finito.
to jakieś jaja czy co 10 minut na wprowadzenie wniosku? A jak mam kobietę co ma 8 dzieci no to sorry ale w 10 minut nie ma siły żeby 10 osób wprowadzić
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 26 cze 2014, 10:31

anetag pisze:
magnolia pisze:Podobno wydłużono sesję do wprowadzani wniosków z 10 do 20 minut. Czy tak macie bo u mnie dalej 10 minut i finito.
to jakieś jaja czy co 10 minut na wprowadzenie wniosku? A jak mam kobietę co ma 8 dzieci no to sorry ale w 10 minut nie ma siły żeby 10 osób wprowadzić
ja wczoraj wprowadziłam 5 osób a potem zrobiła uzupełnienie rodziny i dodałam jeszcze trzy :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 26 cze 2014, 10:51

a mi na tej stronie brakuje takiego tykającego zegara :lol: który odlicza czas od tych 10 minut, żeby było widać ile zostało czasu na wprowadzanie ;) :)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 26 cze 2014, 11:13

mała mii pisze:a mi na tej stronie brakuje takiego tykającego zegara :lol: który odlicza czas od tych 10 minut, żeby było widać ile zostało czasu na wprowadzanie ;) :)
a ja mam na razie to z głowy bo nikt nawet się o to nie pyta, po drugie moja kierownik dalej na zwolnieniu jest po 3 mam zablokowanego admina i nic zrobić nie mogę a ci z PWPW dzwonią codziennie i dalej jak nie mogę nic zrobić tak nie mogę, ponadto od 2 tygodni zdycham i najchętniej to bym całymi dniami spała bo tylko na spaniu nic mnie nie boli, a jak myślę o tej pieprz... karcie to jestem jeszcze bardziej chora
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 26 cze 2014, 11:17

mała mii pisze:a mi na tej stronie brakuje takiego tykającego zegara :lol: który odlicza czas od tych 10 minut, żeby było widać ile zostało czasu na wprowadzanie ;) :)
musimy koniecznie zadzwonić i to im zaproponować :lol: .. suuuper pomysł :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 26 cze 2014, 11:26

Rozmawiałam z Polską Wytwórnią Papierów Wartościowych, która odpowiada za ten program i drukowanie kart. Poinformowano mnie, że już od wczoraj wydłużono sesję do 20 minut. Najgorsze jest to, że jeżeli z różnych względów nie zmieścisz się w tym czasie to program kasuje wszystko i trzeba pisać na nowo. Powinna być możliwość zapisania już wprowadzonych danych nawet niepełnych i później możliwość ich uzupełnienia. Podobno programiści pracują nad udoskonaleniem tego i przyjmują wszystkie sugestie.
magnolia

Napisano: 26 cze 2014, 11:43

magnolia pisze:Rozmawiałam z Polską Wytwórnią Papierów Wartościowych, która odpowiada za ten program i drukowanie kart. Poinformowano mnie, że już od wczoraj wydłużono sesję do 20 minut. Najgorsze jest to, że jeżeli z różnych względów nie zmieścisz się w tym czasie to program kasuje wszystko i trzeba pisać na nowo. Powinna być możliwość zapisania już wprowadzonych danych nawet niepełnych i później możliwość ich uzupełnienia. Podobno programiści pracują nad udoskonaleniem tego i przyjmują wszystkie sugestie.
jest taka możliwość- wystarczy ze wpiszesz rodzica i troje dzieci,klikniesz- wyślij wniosek, a później możesz uzupełnić pozostałych członków rodziny
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x