karty elektroniczne i przedłużenie - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 14 paź 2019, 12:17

mam taką sytuację.
Kobieta z mężem ma trójkę dzieci którym moja poprzedniczka założyła karty tradycyjne. W maju 2018 roku dziewczynce przedłużyła kartę do 2020 roku (rozpoczęcie studiów).

Teraz przyszła Pani i chcę przedłużenie karty dla chłopca który tez rozpoczął studia i karty elektroniczne dla wszystkich członków rodziny.
Moje pytanie jest takie
Co zaznaczyć we wniosku dla chłopca??? pierwszy kwadracik i piąty( tylko we wniosku jest napisane ze członek rodziny wielodzietnej posiada ważną kartę w formie tradycyjnej lub elektronicznej) - karta chłopca utraciła ważność rok temu.

Wszyscy nie ponoszą opłaty za dodatkową formę karty??? czy dziewczyna która miała przedłużoną kartę płaci za dodatkową formę?
Czy oświadczenie o władzy rodzicielskiej i o planowanym terminie ukończenia szkoły tez ma dołączyć???? było składane przy poprzednim wniosku.
Kate.80
Praktykant
Od: 03 sty 2019, 10:33
Zajmuję się: KDR

Napisano: 16 paź 2019, 9:46

nie chłopcu który zaczął studia zaznaczam (nie napisałem zaznaczamy Michu ;)) opcję tylko jak to nazwałaś tylko 5 kwadracik w formie tradycyjnej i elektronicznej, jeżeli poprzedniczka nie zaproponowała przy pierwszym przedłużeniu dla dziewczyny na studiach formy elektronicznej ani wnioskodawca o nią nie wniósł to tym razem system raczej będzie naliczał opłatę z każda dodatkowa formę KDR dla każdego członka rodziny.
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x