Szkolenia online z obsługi SI KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 10 paź 2019, 11:47

W ramach przedłużenia umowy SI KDR w najbliższym czasie zostaną wprowadzone duże zmiany dostępnych funkcjonalności w systemie. Odpowiadając na potrzeby użytkowników, jako wykonawca systemu przygotowaliśmy szkolenie, na którym pokażemy obsługę wniosków korzystając z nowej wersji systemu, która w niedługim czasie zostanie udostępniona użytkownikom.

Zainteresowanych prosimy o zgłoszenia pod adresem: [email protected]. W odpowiedzi przekazany zostanie formularz zamówienia oraz pełny zakres szkolenia. Najbliższe terminy to 17 i 18 października. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
Herka
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 02 sty 2018, 17:03
Zajmuję się: KDR

Napisano: 10 paź 2019, 14:26

jaka jest cena takiego szkolenia?
ona1
Referent
Od: 25 cze 2014, 8:59
Zajmuję się:

Napisano: 11 paź 2019, 7:00

Herka pisze:
10 paź 2019, 11:47
W ramach przedłużenia umowy SI KDR w najbliższym czasie zostaną wprowadzone duże zmiany dostępnych funkcjonalności w systemie. Odpowiadając na potrzeby użytkowników, jako wykonawca systemu przygotowaliśmy szkolenie, na którym pokażemy obsługę wniosków korzystając z nowej wersji systemu, która w niedługim czasie zostanie udostępniona użytkownikom.
To mocno się zmieni? Cały system będzie inny? Bądź co bądź ale przykleiłem temat w dziale KDR bo potem ludzie będą pisali, że nie wiedzieli, a jak wejdzie nowy system to będą pytać na forum zamiast brać udział.
Herka pisze:
10 paź 2019, 11:47
Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Chwyt marketingowy, na szkolenie online ilość miejsc??
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 11 paź 2019, 8:51

michu95 pisze: To mocno się zmieni? Cały system będzie inny?
System będzie ten sam, ale w Module Obsługi Karty zostanie wprowadzonych dużo zmian, które docelowo mają ułatwić pracę obecnym użytkownikom oraz sprawić, że wdrożenie się w nowy system będzie łatwiejsze. Merytoryka nie ulegnie zmianie, ponieważ ustawa się nie zmieniła, ale w wielu miejscach, wykrytych przez kilka lat działania systemy pojawią się modyfikacje.
michu95 pisze: Chwyt marketingowy, na szkolenie online ilość miejsc??
Po każdym szkoleniu planowany jest panel dyskusyjny. Jeżeli będzie zbyt dużo chętnych na dany termin będziemy proponować inny. Z doświadczenia wiemy, że przy większej liczbie osób brakuje czasu żeby odpowiedzieć na wszystkie pytania.
ona1 pisze:jaka jest cena takiego szkolenia?
Pełne informacje o szkoleniu przekazujmy mailowo. Cena szkolenia online to 100zł.
SOFTIQ
Herka
Awatar użytkownika
Starszy referent

Napisano: 11 paź 2019, 9:59

Herka pisze:
11 paź 2019, 8:51
System będzie ten sam, ale w Module Obsługi Karty zostanie wprowadzonych dużo zmian, które docelowo mają ułatwić pracę obecnym użytkownikom oraz sprawić, że wdrożenie się w nowy system będzie łatwiejsze.
No to elegancko :)
Herka pisze:
11 paź 2019, 8:51
ona1 pisze:jaka jest cena takiego szkolenia?
Pełne informacje o szkoleniu przekazujmy mailowo. Cena szkolenia online to 100zł.
Cena niska, nie trzeba ruszać się z biura. Takie szkolenia mi się podobają :lol: A przede wszystkim organizowane przez SOFTIQ, jeśli będzie taki poziom szkolenia jak wypowiedzi Herki na forum to będzie świetnie.
michu95
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 16 paź 2019, 9:57

dzięki Michu, dzięki tobie zobaczyłem ten post dopiero :p, ułatwić użytkownikom... nie wiem czemu, ale zaczynam się bać :lol: , szkolenia rzeczywiście w przystępnej cenie, natomiast gdzie będą one się odbywać? PS. dlaczego wchodzicie z tym tematem pod koniec najtrudniejszego roku dla użytkowników SI KDR, mało problemów mieli w tym roku? :shock:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31

Napisano: 16 paź 2019, 10:39

ubu pisze:
16 paź 2019, 9:57
dzięki Michu, dzięki tobie zobaczyłem ten post dopiero :p, ułatwić użytkownikom... nie wiem czemu, ale zaczynam się bać :lol: , szkolenia rzeczywiście w przystępnej cenie, natomiast gdzie będą one się odbywać? PS. dlaczego wchodzicie z tym tematem pod koniec najtrudniejszego roku dla użytkowników SI KDR, mało problemów mieli w tym roku? :shock:
Nie ma za co. Jak coś to nie robię jakiejś reklamy SOFTIQ, tylko po prostu zachęcam do brania udziału. Sam kiedyś żałowałem, ze nie wziąłem udziału bo przeoczyłem, a potem nie wiedziałem co i jak.

Przed szkoleniem wyślą maila z jakimś linkiem pewnie. Też bym poczekał do końca roku, ale co zrobić :P Wejdzie system to wole wiedzieć co i jak.
michu95
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 16 paź 2019, 12:03

ubu pisze:
16 paź 2019, 9:57
szkolenia rzeczywiście w przystępnej cenie, natomiast gdzie będą one się odbywać? PS. dlaczego wchodzicie z tym tematem pod koniec najtrudniejszego roku dla użytkowników SI KDR, mało problemów mieli w tym roku? :shock:
Prowadzący będzie prowadzić szkolenie z siedziby firmy, a użytkownicy przed rozpoczęciem dostaną dane dostępowe i odpowiednie linki na maila.
Co do samych zmian to przypadły one na ten rok z powodu podpisania nowej umowy, a nie po to żeby jeszcze bardziej namieszać. W kwestii terminu to nie jest jeszcze przesądzone kiedy zmiany zostaną udostępnione wszystkim użytkownikom. Na razie wiadomo tylko tyle, że będą.
SOFTIQ
Herka
Awatar użytkownika
Starszy referent

Napisano: 16 paź 2019, 14:16

Ehhhh czyli nie będzie okazji poznać osobiście Herki :lol:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31

Napisano: 17 paź 2019, 8:38

ubu pisze:
16 paź 2019, 14:16
Ehhhh czyli nie będzie okazji poznać osobiście Herki :lol:
Jak zadasz na szkoleniu ciekawe pytanie to może zostanę wezwana do odpowiedzi 8-)
SOFTIQ
Herka
Awatar użytkownika
Starszy referent

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x