KDR - prowadzenie odpowiedniej dokumentacji
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Re: KDR - prowadzenie odpowiedniej dokumentacji
Czy dajecie klientom do wniosku do poddpisania oświadczenie o zobowiązaniu do zmian danych osobowych i oświadczenie o stronie internetowej na której sa dostępne wszytskie ulgi i zniżki?
- ubu
- Podinspektor
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
niektórzy tak, a niektórzy nie 

"To err is human, to forgive is divine"
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie, ja daje tylko te informacje z systemu jak Pan/Pani odbiera karty to tam jest napisane, że ma informować o zmianach mających wpływ na prawo do posiadanie karty itd... tam też jest napisane, że jest poinformowania o przysługujących zniżkach oraz informacja, że osoba została poinformowana o danych administratora itp (informacja rodo)look123 pisze:Czy dajecie klientom do wniosku do poddpisania oświadczenie o zobowiązaniu do zmian danych osobowych i oświadczenie o stronie internetowej na której sa dostępne wszytskie ulgi i zniżki?
Informacje o partnerach drukuje im, ponieważ mnie dużo osób pyta to przygotowałem sobie taką tabelkę na podstawie strony: https://empatia.mpips.gov.pl/kdr
No i informuje, że to tylko niektóre zniżki i więcej jest na tej stronie. Można też coś takiego wywiesić jednorazowo, ale ja robie tak, wtedy też nie muszę każdemu z osobna opowiadać co za to przysługuje ;p
Oprócz KDR - prowadzenie odpowiedniej dokumentacji - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
jak podejrzec wnisoki wysłane
POMOCY
jakie macie dodatki z tytułu KDR
Porozumienie międzygminne
wzór decyzji odmownej
jak to załatwić w praktyce
z ciekawości :)
wiek a karta
W którym miejscu we wniosku wpisujemy orzeczenie o niepełnos
podręcznik uzytkownika
KDR Dowód osobisty
Jak mogę zmodyfikować dane we wniosku o KRD?
RDR Rodzina zastępcza...
jak wygląda informacja po wydaniu karty
Dokumenty do KDR
sprawozdanie