KDR - prowadzenie odpowiedniej dokumentacji

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
look123
Stażysta
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Re: KDR - prowadzenie odpowiedniej dokumentacji

Post autor: look123 »

Czy dajecie klientom do wniosku do poddpisania oświadczenie o zobowiązaniu do zmian danych osobowych i oświadczenie o stronie internetowej na której sa dostępne wszytskie ulgi i zniżki?
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Post autor: ubu »

niektórzy tak, a niektórzy nie :)
"To err is human, to forgive is divine"
michu95
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: michu95 »

look123 pisze:Czy dajecie klientom do wniosku do poddpisania oświadczenie o zobowiązaniu do zmian danych osobowych i oświadczenie o stronie internetowej na której sa dostępne wszytskie ulgi i zniżki?
nie, ja daje tylko te informacje z systemu jak Pan/Pani odbiera karty to tam jest napisane, że ma informować o zmianach mających wpływ na prawo do posiadanie karty itd... tam też jest napisane, że jest poinformowania o przysługujących zniżkach oraz informacja, że osoba została poinformowana o danych administratora itp (informacja rodo)

Informacje o partnerach drukuje im, ponieważ mnie dużo osób pyta to przygotowałem sobie taką tabelkę na podstawie strony: https://empatia.mpips.gov.pl/kdr

No i informuje, że to tylko niektóre zniżki i więcej jest na tej stronie. Można też coś takiego wywiesić jednorazowo, ale ja robie tak, wtedy też nie muszę każdemu z osobna opowiadać co za to przysługuje ;p
ODPOWIEDZ