kiedy mogę podpisać umowę na B2? - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 30 paź 2017, 14:03

Czy umowę na B2 mogę podpisać z wnioskodawcą od razu (tego samego dnia) co na B1? Czy najpierw musi zakupić sprzęt, dostarczyć dokumentację (faktury, specyfikację i potwierdzenie odbioru) i dopiero wtedy umowa na B2?
Matix
Stażysta
Od: 05 kwie 2017, 14:45
Zajmuję się: dofinansowania

Napisano: 30 paź 2017, 14:38

Dla Ciebie będzie bezpieczniej najpierw podpisać umowę na sprzęt następnie, potwierdzenie i wtedy umowa na szkolenie. Ja tak robię.:)

Kiedyś tak właśnie dałam że odrazu 2 umowy na sprzęt i szkolenie. A potem firma odciągała się z tym szkoleniem. Jak dostała odrazu na konto tyle kasy:)
Oleśka
Stażysta
Od: 09 gru 2016, 10:19
Zajmuję się: Aktywny Samorząd

Napisano: 09 lis 2017, 10:32

Oleśka pisze:Dla Ciebie będzie bezpieczniej najpierw podpisać umowę na sprzęt następnie, potwierdzenie i wtedy umowa na szkolenie. Ja tak robię.:)

Kiedyś tak właśnie dałam że odrazu 2 umowy na sprzęt i szkolenie. A potem firma odciągała się z tym szkoleniem. Jak dostała od razu na konto tyle kasy:)
Ja w ubiegłym roku podpisywałam umowy na B1 i B2 w tym samym dniu tylko w umowie na B2 uzależniłam jej realizację od rozliczenia umowy na B2 i w umowie na B2 zaznaczyłam że pieniążki wypłacę dopiero po zakończeniu szkolenia jak do tej pory ten sposób się sprawdza
ewaaa
Stażysta
Od: 21 wrz 2017, 13:26
Zajmuję się: Aktywny samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x