Kiedy przyjdą podpalić dom, ten, w którym mieszkasz - Polskę - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 24 wrz 2014, 18:46

Europa (zachód) jest bierna. Putin się panoszy.
Macie gdzie uciekać? Czy będziemy musieli oglądać na żywo "Miasto 14"?
Jakby tego było mało to jeszcze państwo islamskie rośnie w siłę.
Co zrobi mała, biedna Polska? Dopiero od 25 lat cieszymy się wolnością. Wkrótce znów ją stracimy.
Czy NATO nam pomoże? Wątpie.
Zima idzie. Gazprom przykręci kurek, przedłuży embargo na naszą żywność.
MON i Bronek zapowiedzieli szkolenia rezerwistów.

"stań u drzwi.
Bagnet na broń!
Trzeba krwi!"

Далее войну!
Adam29

Napisano: 24 wrz 2014, 19:45

się adasiu zapisz :lol:
do powyżej

Napisano: 25 wrz 2014, 12:36

Na szkolenie poślemy demokratycznie Komorowskiego i Tuska wtedy zobaczysz jak szybko sytuacja sie unormuje, nie martw się Adaś tylko wierz, poradzimu sobie i z Tuskiem i z Komorowskim, z własnego kraju uciekać nie bedziemy, bo tak robia tylko tchórze
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 25 wrz 2014, 13:16

Dlaczego tchórze ?? Dlaczego ?? ktoś może lubi się przemieszczać :evil: - do Rosji sobie wrócę po prostu ....

ps.
w takiej sytuacji tylko głupcy zostają - by łeb nadstawiać i walczyć za państwo- ja uważam . Natomiast nie wydaje mi się absolutnie aby Polska w tyłek dostała.
Pani Dzibar ale Tusk - w/g mnie jest bardzo dobrym politykiem, charyzmatyczny, no super....- więc czemu pani się go czepia ???

ps. Kwestia Islamu i Dżihad - to jest chyba najpoważniejsza i najgroźniejsza sprawa..
emilka14

Napisano: 25 wrz 2014, 15:04

Na Rosjanina nie podniósłbym ręki. Nawet nie dotknąłbym karabinu, nawet kamieniem nie rzucił. Jakby na poważną zawieruchę się szykowało to zatankowałbym samochód do pełna i jechał z rodziną na południe- tam nawet jak jest wojna to się nie biją. Nie będę bił się za żadnego polityka. Za co się tu bić? Bo paru nieodpowiedzialnych gno.i. pobiegło na Majdan i z banderowcami ruskim naubliżali? Cała Rosja się z nas śmiała i się dziwiła co my wyczyniamy i kogo bronimy. Putin to prawdziwy przywódca i mąż stanu. Upomniał się o swoich obywateli i nie zostawił ich w niedoli. Zabrał terytorium, w którym Rosjanie stanowili zdecydowaną większość. Ten samolot pasażerski zestrzelony - tacy jesteście pewni, że to separatyści prorosyjscy? W Niemczech nie istnieje polska mniejszość narodowa, na Litwie cuda wyprawiają z nami, a my karku nadstawiamy za rezunów, których zbrodnie wobec nas wcale nie są mniejsze niż Niemców i Rosjan. Nasza wrodzona głupota i nieodpowiedzialność zawsze powodowała u nas spustoszenia demograficzne- jak zbiorowe samobójstwa lemingów. Drugą wojną światową można było rozegrać ze stratami 90 % mniejszymi. Nie będzie wojny z ruskimi. Nie opłaca im się to, ale z Niemcami owszem. I to być może jeszcze za naszego życia. Kto wtedy stanie po naszej stronie? Po prostu aktualna okupacja naszego kraju przez UE pozbawiła nas nie tylko możliwości samodzielnego podejmowania decyzji, ale też zostało przeprowadzone zbiorowe odmóżdżenie społeczeństwa. Do tego stopnia, że dziś już nie wiemy kto jest naszym wrogiem. Nie przeszkadza nam to ze w kraju może istnieć przemysł tylko zachodni, a my jesteśmy tylko tanią siłą roboczą. Może jak Putin napocznie jakiś kraj członkowski NATO i nie spotka się z reakcją jego sojuszników to się otrząśniemy.

Wiecie ile wynosi w Rosji becikowe? A wiecie ile wynoszą koszty utrzymania domu?
betonowy

Napisano: 25 wrz 2014, 15:52

A tępienie arabusów to nasz wspólny międzynarodowy interes. Tę zarazę trzeba ogniem i mieczem wypalić, żeby ani jeden potomek wojujący w imię Allaha nie pozostał, a wcześniej wszystkich wywalić z Europy, którzy się nie zasymilowali. Islam to religia inwazyjna- jak nowotwór. Przyjeżdża 5 rodzin, a za 100 lat zawłaszczają cały kraj bo mnożą się jak króliki. Jak dżuma, czy ch.ol.e.ra. Próbując im wprowadzić demokrację (celowo, żeby ich łupić, bo du.p.okracja=chaos) obudzono potężnego demona karmionego nienawiścią i pochłaniającego wszystko szybko.
betonowy

Napisano: 25 wrz 2014, 21:03

"Na Rosjanina nie podniósłbym ręki. Nawet nie dotknąłbym karabinu, nawet kamieniem nie rzucił... "-pisze betonowy i słusznie, bo jak podpowiada zdrowy rozsądek - z silniejszym się nie walczy tylko negocjuje . Aczkolwiek postawa /stanowisko jak w opisie betonowego ( czytam dalej)-mimo wszystko bardzo mnie dziwi - a zarazem imponuje.
emilka14

Napisano: 25 wrz 2014, 21:21

Rosja nie negocjuje. Ona nie zajmuje stanowisk w sprawie tylko kolejne terytoria:)
Będzie powszechna mobilizacja jak w 1939 ale to i tak nic nie da.

Ja za ten nędzny kraj umierać nie mam zamiaru. Nie ma co liczyć na młodzieńczy zryw jak w sierpniu 1944.
Adam29

Napisano: 25 wrz 2014, 22:13

Skoro mogła wyjechać do Rosji a została to zgodnie z tym co pisze - jest głupia. I niech się nie trudzi i nie zaprzecza!
gamma

Napisano: 26 wrz 2014, 7:58

"Jakby na poważną zawieruchę się szykowało ...." ( zacytuję za betonowy ).
Niemniej jednak i póki co mam się dobrze , w Domu - tym w którym mieszkam - Polsce ( jak pisze Adam )

ps. u mnie wybory samorządowe- jestem pochłonięta bez reszty ..no "fajna jest Polska", bardzo fajna.... ;)
emilka14

Strona 1 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x