dostała sraczkę?? - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 22 wrz 2014, 16:48

dlaczego to babsko o nazwie dzibar zawłaszcza prawie każdy post i sra na potęgę
julalula

Napisano: 23 wrz 2014, 9:31

Jedź do Czeladzi to zrozumiesz:) na czym polega praca socjalna:), a jak nie zrozumiesz to znaczy, że twój kolokwializm przerasta twoje ograniczenia:( - innymi słowy wyjaśnię bo w swojej zazdrości pewnie nie pojmiesz, że taki mam talent do pracy socjalnej, że oprócz wiedzy ja ją czuję i wyprzedzam fakty:) - praktyka czyni mistrza:)
Każdy może - jeżeli tylko bardzo chce być najlepszy jaki może być.
Aha wulgaryzmy nie pasują do ops - mam nadzieję, że pracownikiem socjalnym nie jesteś ( bo jeżeli jesteś tzn., że masz problemy z kulturą, komunikacja i emocjami), pozdrawiam
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 23 wrz 2014, 12:55

co ma wspólnego jedno z drugim, co ta kobieta wyprawia, chyba ma już mózg zlasowany do reszty, nic nie rozumie tylko w kółko to samo ględzi
julalula

Napisano: 23 wrz 2014, 14:10

Masz problem to poszukaj terapeuty i zmień sposób komunikacji bo je wiem co robię i co mówię, a ty mam wrażenie, ze weszłaś w rolę i która nie bardzo ci odpowiada, a jednak nie potrafisz z niej wyjść. Radzę być sobą i robić to co się najbardziej lubi i umie nie zapominając o dobrej woli - to ci przyniesie większa satysfakcję niż próba ośmieszenia moich działań na forum ops - innymi słowy zajmij się sobą - bo ja suflerów nie potrzebuję ( ani tych ze złą ani dobrą wolą )
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 23 wrz 2014, 18:55

pier.du pier.du dziabka wklejarka na jesień a potem na wiosnę - ot taka mania :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a masz babo

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x