Elmerze gdzie Ty wyczytujesz w art. 8a odniesienia do ustawy o zaliczce, chłopie głupot na tych szkoleniach żeś się nasłuchał i tyle.Elmer pisze:cały czas czemu zarzucasz mi coś co ty sama robisz?
Elmerze gdzie Ty wyczytujesz w art. 8a odniesienia do ustawy o zaliczce, chłopie głupot na tych szkoleniach żeś się nasłuchał i tyle.Elmer pisze:cały czas czemu zarzucasz mi coś co ty sama robisz?
Zacytowali na frondelku a Ty przeczytałeś małżonce i nie zrozumiała?Elmer pisze:nie, to był cytat z I.B. Singera
Wiem trochę trudna lektura dla ciebie. Niezrozumiała dla kobiet....
Nie kłam żeby zejść na dno trzeba się najpierw choć trochę nad tym dnem znajdować.Elmer pisze:rzadko cytuje ten portal. Odkąd Kaczka wygrała wybory zszedł totalnie na dno.
Dobrze że coś czytasz, uspokoiłam się...Elmer pisze:Singera czytam bo lubię - cytat pochodzi z "Certyfikatu".
Polecam, chociaż wolę jego opowiadania. Tobie się nie będzie podobać (nawet jak zrozumiesz), nie wyraża się pochlebnie o kobietach takich jak ty.
By dostrzec przerażający ogrom głupoty jaki wyłania się z niektórych Twoich wypowiedzi nie trzeba znać literatury którą lubisz.Elmer pisze:przeraziłabyś się gdybyś wiedziała co czytam.
Wtedy byś się dopiero zaczęła bać
Jak Cię to ciekawi to sprawdź sam, a nie się tu głupio dopytujeszElmer pisze:Co tam napisali ciekawego w Bravo Girl?