kolejki do umieszczenia w dps

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
ODPOWIEDZ
~ala

kolejki do umieszczenia w dps

Post autor: ~ala »

jak długo trzeba czekać na umieszczenie osoby chorej psychicznie w dps
Ojciec76
Administrator
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
Kontakt:

Re: kolejki do umieszczenia w dps

Post autor: Ojciec76 »

aż się miejsce zwolni
Solitudo cordis,
Solitudo animae
~sonia

Post autor: ~sonia »

zależy do jakiego Domu w jakim województwie , czy kobieta czy mężczyzna. Są Domy , gdzie nie ma kolejek, a są i takie , że należy czekać około roku i nawet dłużej , najlepiej podzwonić i się dowiedzieć , gdzie jest krócej.
~mikka

Post autor: ~mikka »

A w całej Polsce jest wolnych ponad 600 miejsc, a więc co jakiś system nie działa, a my co miesiąc klepiemy te sprawozdania po co?
~Aneta

Post autor: ~Aneta »

mikka - co z tego, że Wy wiecie, że jest wolnych 600 miejsc, skoro my nie wiemy gdzie. I tak za każdym razem musimy szukać od początku
~mikka

Post autor: ~mikka »

wejdź na www.dps.pl tam znajdziesz dużo domów. Każdy wojewoda wydaje do końca czerwca zaktualizowany rejestr dpsów. powodzenia
~eskulap

Post autor: ~eskulap »

Aneta podaj województwo z jakiego jesteś to będzie łatwiej znaleźć miejsce :)
~zofia45

Post autor: ~zofia45 »

Witajcie,
Chciałabym polecić wszystkim poszukującym miejsca w domu opieki, domu seniora NZOZ \"Dom Pogodnej Starości\".
Umieściłam tu swoją mamę. Z pobytu jest bardzo zadowolona. Mają wspaniała opiekę medyczną i pielęgnacyjną. Warunki są bardzo komfortowe, a cena przy tym (porównując w innych domach) nie za duża. Posiłki bardzo smaczne, uwzgledniające diety.
Dla zainteresowanych poniżej zostawię dane kontaktowe oraz link do strony internetowej:

NZOZ DOM POGODNEJ STAROŚCI
ul. 3-go Maja 7
05-071 Sulejówek
TEL. 532-566-991
TEL. (22)881-6782
www.dompogodnejstarosci.pl
e-mail: [email protected]
~d

Post autor: ~d »

u mnie kolejka dla kobiet psychicznie chorych jest bardzo krótka tj. Piekary Śl., ale jeszcze jest w Rzeszowie wolne miejsca dla osób przewlekle psychicznie i w Ostrowcu jak dobrze pamiętam.
ODPOWIEDZ