kolejna NK-A
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
kolejna NK-A
prowadzimy procedurę od 2 miesięcy, dziś w związku z przyjęciem zawiadomienia o przestępstwie policja założyła kolejną kartę w rodzinie. mam zwoływać grupę roboczą? jak 3 dni temu było posiedzenie w ich sprawie?
Re: kolejna NK-A
Uważam, że tak-jest nowa karta, więc od nowa grupa i wypełnienie Kary C z ofiarą, tak jak napisane w ustawie.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
niby tak ale teraz nie zaszła przemoc tylko takie wytyczne ma policja, że muszą założyć karte jak dowiedzą sie o przestępstwie. dosłownie kilka dni temu wypełniłam już NK-C.
Taką niebieską kartę wypełnia się tylko w części nowego zdarzenia c tak samo ale nie ma potrzeby powoływania 2 grupy roboczej.
Powoływać nie bo po co, skoro grupa już pracuje.
Spotkać się owszem powinniście. Zaprotokołować, że zawiadomienie zostało złożone. Ustalcie sobie jaki funkcjonariusz prowadzi dochodzenie, pochwalcie ofiarę poklepując ją po ramieniu i odliczajcie dni kiedy się rozmyśli.
Spotkać się owszem powinniście. Zaprotokołować, że zawiadomienie zostało złożone. Ustalcie sobie jaki funkcjonariusz prowadzi dochodzenie, pochwalcie ofiarę poklepując ją po ramieniu i odliczajcie dni kiedy się rozmyśli.
Oprócz kolejna NK-A - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
Zespół Interdyscyplinarny
zerwanie wspołpracy słowne
Czy jako asystent rodziny mogę spisać NK-A
rozwód w rodzinie
Problem z podopieczną
groźby w terenie
DYŻURY !!!
działania korekcyjno- edukacyjne
Monitoring GR- osobno dla OSP i ODP?
pomost
druk c i d