komornik przysłał pieniądze, ale rozbił na nal. gł i odsetki, co nie zgadza się z naszymi odsetkami, bo u nas jest ich więcej, co robicie w takich przypadkach
no i komornik dobrze zrobił rozbijając należność na kwotę główną i odsetki. Przy tak ograniczonych informacjach można tylko gdybać, więc albo napisz dokładnie kwoty i ile masz otrzymywać alimentów, lub zadzwoń do komornika i Cu dokładnie wyjaśni
FA wypłacany jest od 10 mcy, komornik przesłał kwotę za najstarszy miesiąc wypłaty i jakieś odsetki nawet nie wiem jak obliczone, bo nijak nie wychodzę na tę kwotę, pierwszy raz się spotkałam z czymś takim, zawsze komornicy przysyłają kwotę a my zaliczamy najpierw na odsetki od całości zadłużenia a jak odsetki spłacone to należność główna
U nas zawsze komornik rozbija kwotę wpłaty na alimenty i odsetki i jeszcze nigdy nie było tak żeby jego wyliczenia grały z naszymi. Zawsze wprowadzamy to co u nas wychodzi jak odsetki to odsetki, jak podzieli to odsetki i należność główna.
U nas zawsze komornik rozbija kwotę wpłaty na alimenty i odsetki i jeszcze nigdy nie było tak żeby jego wyliczenia grały z naszymi. Zawsze wprowadzamy to co u nas wychodzi jak odsetki to odsetki, jak podzieli to odsetki i należność główna.
ja rozliczam te wpłaty od komornika zgodnie z art. 28 ust 1 lub ust. 2. Co do zasady nie patrzę jak to rozbija komornik bo nigdy nie jest to adekwatne z moimi obliczeniami