Komu przeszkadza Jan Pospieszalski? - HYdE PaRK

Strona 1 z 4    [ Posty: 35 ]

Napisano: 03 sty 2011, 9:33

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... omosc.html

ja wiem, której konkretnie osobie w moim mieście, bo akurat polemizowałam 27 grudnia z nią ten i inne tematy, natomiast uważam tak jak poseł, że nie będzie bez Pospieszalskiego w TVP demokracji czy to się komuś podoba czy nie. Mnie się akurat nie podoba tendencyjny i wysublimowany Wołek z Jego plusami i minusami, który tak samo pierze mózgi jak GW, ale czy to znaczy, że od czasu do czasu nie mogę wysłuchać co ma do powiedzenia?
Uważam, że programy Pospieszalskiego zwracają uwagę na wartości, o których warto rozmawiać, a próba zlikwidowania programu świadczy tylko o tym jaki kierunek obiera PO, ale Polacy nie gęsi......szkoda tylko, że trzeba zacząć znowu schodzić do podziemia.....bo do miłości nikogo zmusić nie można, miłość trzeba rozbudzić i ja pielęgnować
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 03 sty 2011, 9:41

Mi przeszkadza nie cierpię faceta i dobrze że jego program zdejmą z anteny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~>>>

Napisano: 03 sty 2011, 10:06

jak Tobie przeszkadza to go nie oglądaj - moim zdaniem nie jest to powód do tego aby likwidować programy publicystyczne w których na żywo wypowiadają się ludzie o różnych poglądach. Ludzie muszą nauczyć sie mieć własne zdanie na podstawie różnych informacji, a nie jednej tendencyjnej 0 na tym polega demokracja, że nie koniecznie musz ę się zgadzać z Twoim zdaniem tym razem, ale w innym możemy mieć całkiem zbieżne poglądy. Uważam też, że takie manifestowanie swojej wladzy jest bardzo dalekie od normalnego funkcjonowania państwa demokratycznego w którym ma się żyć bezpiecznie i Tobie i mnie i Pospieszalskiemu i Kaczyńskiemu i Tuskowi i innym. Wszak wobec prawa jesteśmy ( przynajmniej powinniśmy być) równi
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 03 sty 2011, 10:36

Oto wulgarna wypowiedź Pospieszalskiego o homoseksualistach. \"Homoseksualiści opacznie pojmują rolę kiszki stolcowej w organizmie mężczyzny”.
Pan Pospieszalski powinien zniknąć z mediów NA ZAWSZE!!!!
~olga

Napisano: 03 sty 2011, 10:42

dla mnie tez pospieszalski to nie dziennikarz, poprostu nie ogladam z nim programow, tak samo semka az kipi nienawiscia a glownie do lisa
~hala

Napisano: 03 sty 2011, 10:52

Pospieszalski, moherowy beret, wyjątkowo zajadły i stronniczy, tacy ludzie jak on burzą demokrację
~aleks

Napisano: 03 sty 2011, 11:00

demokracji nie można zburzyć jeżeli komunikacja nie jest zaburzona. ( Likwidacja programu Pospieszalskiego byłaby zamachem na demokrację). Demokrację można zburzyć jeżeli zabrania się ludziom myśleć na poziomie, który reprezentują i wyrażać swoje uczucia głośno. Co innego kultura, a co innego demokracja. I trzeba nauczyć się rozróżniać to, że potrzeby ludzi są różne, a każdy ma prawo do życia - i to GODNEGO ŻYCIA w Polsce
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 03 sty 2011, 15:18

dzibar, widać demokracja jest tylko dla tych, którzy nie oglądają programu Pospieszalskiego, a zwłaszcza dla tych, którzy się z nim nie zgadzają. Taka jest prosta definicja demokracji wg aleksa. Baaaaaaaardzo prosta.

Olga, a w czym tkwi \"wulgarność\" cytowanej przez Ciebie wypowiedzi Pospieszalskiego? Dosadnie, nie przeczę, i co szczególnie warte podkreślenia zgodne z rzeczystością, ale wulgarnie?
~Łukasz

Napisano: 03 sty 2011, 19:47

Homoseksualista nie zagraża demokracji. Demokracja jest otwarta na każdą odmienność, która nie powoduje krzywdy i instrumentalizacji drugiego człowieka. Demokracji zagrażają nienawiść, przemoc, barbarzyństwo i tacy ludzie jak Pospieszalski i Łukasz.

~Do Łukasza

Napisano: 03 sty 2011, 19:54

A kto tu gdziekolwiek napisał, że homoseksualista zagraża demokracji? Znów tekst bez sensu w odnisieniu do głównego wątku.
~Łukasz

Strona 1 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x