Spisek - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 22 gru 2010, 13:32

Gdym napisał wczoraj, że Bill Gates manipuluje przemysłem farmaceutycznym, dążąc do wprowadzenia medykamentów pozbawiających ludzi zdolności rozrodczej, natychmiast światli ludzie rzuciliby sie na mnie, na przemian wyśmiewając i obrażając. Oczyuwiście korrony argument brzmiałby, że kolejny wariat rozpowszechnia spiskowe teorie. Myślę, że wiele Polek może dzisiaj, po przeczytaniu tego tekstu zastanowić się, skąd biorą się ich problemy z zajściem w ciążę. Na nic poważnego nie chorowały, w rodzinie nie było żadnych problemów z płodnością a tu raptem trzeba mieisącami lub latami nawet starac się o dziecko. Powiem nawet więcej, ta informacja stwarza podtsawy do tego by kobiety mogły dochodzić odszkodowań od przemysłu farmaceutycznego za myślne upośledzenie sprawności ich organizmów, prowadzące do bezpłodności. Zresztą, przeczytajcie sami:

https://www.niezalezna.pl/artykul/bill_g ... ek/42798/1
~z netu

Napisano: 22 gru 2010, 13:40

O kurcze, aż trzy moje koleżanki w ostatnim czasie musiały miesiącami leczyć bezpłodność. A ile kasy wywaliły. A może te skurczybki wiedzą w czym i co im przemycali i dobrze znają antidotum ale nie wyleczą od razu bo straciliby zarobek?
~grazia

Napisano: 22 gru 2010, 13:45

Myślę, że najłatwiej jest im to podawć w śrokach antykoncepcyjnych. Stąd taka reklama i zachęcanie do ich stosowania. A przecierz te gnoje mają już gotowe i porzetestowane preparaty więc na kimś musieli je testować i to na masową skalę. Oni nie mają żadnych hamulców.
~viola

Napisano: 22 gru 2010, 15:09

niezależna .pl wykryła spisek światowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~znowu

Napisano: 22 gru 2010, 15:19

Co z tego, że napisali parwdę? Przecierz to i tak spisek. Dopiero gdyby za tym stał jakiś hierarcha kościelny to byłaby zbrodnia.

Do ~znowu: jeśli niezależna.pl podała nieprawdę to z całą pewnością prawnicy Geatsa dorpowadzą ją do bankructwa. Ci ludzie słyną z tego, nikomu nie wybaczają.
~honorka

Napisano: 22 gru 2010, 22:15

oni na pewno pilnie śledzą co pisze \"niezależna.pl\".
~znowu

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x