To nowa strategia PO. Za życia Lecha Kaczyńskiego mogli na niego zwalać całą winę za nic nie robienie. Lecha Kaczyńskiego nie ma już wśród nas ale metoda pozostała. Jak coś działa to po co to zmieniać?
może PO już oddaje lejce w tej bryczce, bo wie, że daleko już nie zajedzie? Ciekawe, czy będą narzekać na prezydenta? Bardzo mnie to ciekawi. Jeśli nie to pytanie dlaczego? A jeśli tak, to po co rekomendowali takiego \"przedstawiciela\" bądź co bądź z PO?
To jest busz, a nie państwo. Nas już dawno traktuje się jak buszmenów. A tych, którzy się na to nie zgadzają, zawsze można nazwać \"moherami\" czy jakimiś tam innymi. Podeprzeć się \"niezaleznymi\" mediami... i byle do następnej kadencji. I tak \"w koło Macieju\".
Oni w ogóle są wszyscy zablokowani na uczciwość i prawdę wobec społeczeństwa. Lepiej pokazać sondaże zrobione na zamówienie.
A co wspólnego ma to gdzie Łukasz mieszka z tym jak myśli? W wielu miejscach Polski są ludzie, którzy myślą podobnie. Mieszkańcy dużych miast i miasteczek. Czy są to malkontenci? Niekiedy tak, ale bardziej osoby, których ideologia PO nie przekonała a funkcjonariusze tej partii przekonać do tej ideologii nie potrafią.
przez 30 lat mieszkałem w dużym wojewódzkim mieście, tam były wszystkie szkoły, studia, praca itd. więc niech mi nikt nie wmawia jakiegoś bliżej nieokreślonego \"malkontenctwa małomisateczkowego\". Zresztą, jak słyszę takie określenia, to przynajmniej jedno wiadomo - osoby, które takich określeń używają nie bardzo wiedzą co się pod nimi kryje, ale ponieważ ew. jakies \"autorytety\" prasowe używają takich dość stereotypowych zwrotów, no i MOŻE takie słowa mają mieć wg używajacych jakiś negatywny wydźwięk. Nic bardziej mylnego. Typowe dla rozumienia rzeczywistości (czy próby kreowania takiego myślenia) przez elektorat platformy, którego postrzeganie tej rzeczywistości jest ukształtowane przez partackie, tendencyjne sondaże i zagrywki pr, czy też socjotechnikę dla osłabionych intelektualnie i pokręconych moralnie.
Jak widać są na tym forum jeszcze osoby, które na przekór faktom będą mówić, że czarne jest białe, a białe czarne. Jak bezmyślni klakierzy w socjaliźmie. Jednak inteligencja niektórych ludzi jest niezbadana jak kosmos. Na nic wszelkie testy iq.
youtube
jak ktoś nie ma kontrargumentów wobec poddanego przez Ciebie tematu, to pisze np. o moim wykształceniu (swoją drogą nie wiem co komu do mojego wykształecenia... może nie ma swojego?), albo ew. miejscu zamieszkania. Takie pustosłowie, zeby cokolwiek powiedzieć, zaistnieć na forum...