kontrakt - Wzory pism

Strona 9 z 15    [ Posty: 143 ]

Napisano: 07 sie 2008, 13:11

witam, ja także zaczynam jako pracownik socjalny i także byłabym wdzięczna za przesłanie mi przykładu wypełnionego kontraktu z osobą bezrobotną, dziękuje i pozdrawiam [email protected]
~ela

witam, ja także zaczynam jako pracownik socjalny i także byłabym wdzięczna za przesłanie mi przykładu wypełnionego kontraktu z osobą bezrobotną, dziękuje i pozdrawiam [email protected]
~ela

~ela

~ela

~ela

Napisano: 07 sie 2008, 13:16

przepraszam za te powtórzenia, komp mi się zawiesił
~ela

Napisano: 13 sie 2008, 15:52

witam, ja również bardzo proszę o przesłanie mi wypełnionego kontraktu socjalnego z osobą bezrobotną, dzięki,pozdrawiam.prosze o przesłanie na adres: [email protected]
~kasia

Napisano: 19 sie 2008, 14:37

ja też poprozę o taki wzór [email protected] z góry dziękuję
~kama

Napisano: 26 sie 2008, 10:49

Ja również proszę o przesłanie mi wypełninego kontraktu z osobą bezrobotną, dodam że jestem osobą niedoświadczoną w tej kwestii i potrzebna jest mi pomoc, z góry dziękuję, proszę o przesłanie na adres [email protected]
~kama2

Napisano: 20 paź 2008, 14:01

Bardzo proszę o pomoc! Potrzebuję wzoru kontraktu socjalnego zawartego z osobą bezrobotną do programu POKL. Proszę jeśli ktoś może mi pomóc o przesłanie wzoru na adres [email protected]. Z góry dziękuję
~karolina

Strona 9 z 15    [ Posty: 143 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x