kontrakt - Wzory pism

Strona 10 z 15    [ Posty: 143 ]

Napisano: 23 paź 2008, 11:36

witam, ja równierz chciał bym prosić o przesłanie wypełnionego wzoru kontraktu socjalnego na mail: [email protected] z góry Dziękuje i Pozdrawiam ;)
~Peter_B

Napisano: 28 paź 2008, 17:05

Bardzo proszę o pomoc! Potrzebuję wzoru kontraktu socjalnego zawartego z osobą bezrobotną do programu POKL. Proszę jeśli ktoś może mi pomóc o przesłanie wzoru na adres
Adamek1960&interia.pl z góry dziękuję i pozdrawiam.
~Ela

Napisano: 28 lis 2008, 21:50

witam Ja równiez prosze o pomoc!! potrzebuje wzoru kontraktu zawartego z osoba bezrobotna. bylabym wdzieczna i pozdrawiam [email protected]
~kinga

Napisano: 29 lis 2008, 21:52

a ja mam inną prośbe czy kontrakt można wypełnic na komputerze czy trzeba ręcznie?
~marola

Napisano: 01 gru 2008, 19:26

Bardzo proszę o przesłanie mi przykładowego wypełnionego kontraktu socjalnego z osobą bezrobotną lub alkoholikiem. Dla mnie jest to magia, dodam że mam napisać taki kontrakt na zaliczenie przedmiotu. Pomóżcie proszę, pozdrawiam. [email protected]
~Magda

Napisano: 09 gru 2008, 17:13

Ja wypełniałam na komputerze a podpisy ręczne
~gosia

Napisano: 09 gru 2008, 17:14

Ja wypełniałam na komputerze a podpisy ręczne
~gosia

Napisano: 09 gru 2008, 17:25

Witam
Piszę do Państwa z prośbą o przesłanie mi wypełnionionego kontraktu w ramach projektu EFS w cześci dotyczącej :
\"C Z Ę Ś Ć II- Ocena realizacji działań ustalonych w kontrakcie socjalnym\"
część Ikontraktu mam wypełnioną.
Z góry badzo dziękuje
Mój @ [email protected]
~Paulina

Napisano: 16 gru 2008, 15:03

dzięki za odpowiedzi zrobiłam na komputerze i poprosiłam o podpisy beneficjentów, ja też proszę o ocenę ([email protected])
~marola

Napisano: 16 lut 2009, 15:00

Proszę o przesłanie wypełnonego kontraktu socjalnego z projektu systemowego [email protected] bardzo dziękuje
~Iga

Strona 10 z 15    [ Posty: 143 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x