podpisałam kontrakt z klientem w spr. zarejestrowania się w urzędzie pracy jako bezrobotny, chodzi mi o cz. II pkt 4 i pkt 6, co tutaj należy wpisać, może ktoś pomoże, to mój drugi kontrakt, nie mam się na czym wzorować. Dziękuje za pomoc.
Jeśli celem kontraktu było zarejestrowanie się w PUP to powinnaś podpisać część A, z wypowiedzi wnioskuje, że podpisałaś część B, która dotyczy osób w szczególnej sytuacji na rynku pracy. Najlepiej podpisz jeszcze raz właściwy kontrakt...
taki sam w tej samej sprawie podpisała koleżanka, nie może tak zostać? Bo już jest podpisany, a chciałam sobie uzupełnić te punkty, proszę jeszcze o pomoc.
Wiesz, chodzi też o zachowanie twarzy. Czasem lepiej odpuścić formalizm, niech klient ma szacunek do pracownika. Obydwu to wyjdzie na dobre.
Ale co do błędu, masz rację. Powinien być wzór A.
cz II pkt. 4 - na podstawie historii bezrobocia z PUP / wydruk/ opisujemy od kiedy jest bezrobotny, jakie miał przerwy, kiedy był aktywizowany lub czy brał udział w szkoleniach lub czy otrzymywał oferty pracy.
pkt. 6 - krótko, czy aktywizacja zawodowa, lub szkolenia odniosły skutek, czy skorzystał z proponowanych ofert pracy itp.
Myślę jednak, ze tak jak piszą wyżej, skoro nie jest bezrobotny to część A.
Tam najtrudniej iść naprzód, skąd już wszyscy wracają.