posiłki w szkole - jakość - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 03 gru 2013, 17:04

chciałabym, abyście podzielili się opiniami i pomysłami jak weryfikujecie smak i jakość posiłków w szkole? prowadzicie jakieś karty monitorowania w szkole? jak to weryfikujecie? chcemy od nowego roku coś zmienić,aby ograniczyć zaniedbania ze strony dostawców posików.
~Ania

Napisano: 03 gru 2013, 17:08

My zapraszamy Magdę Gessler.
~ex

Napisano: 03 gru 2013, 17:16

Dobry sposób Geslser albo Master Szef i po co monitoring
~Iza

Napisano: 03 gru 2013, 17:18

Ja zezeram ile wlezie - jak potem mam gazy to robię notatek służbowa..
~Smakosz

Napisano: 03 gru 2013, 17:22

Od tego jest szkoła ,a nie ops co mamy jeszcze sprawdzać kaloryczność i wydawac zupki i jak dziecka nie ma w szkole to zawieść mu obiadek do domu
~ola

Napisano: 03 gru 2013, 20:17

takie to wizje jak piszesz mają kontrolujący-a wa..li mnie to
~x

Napisano: 03 gru 2013, 20:56

Olaboga ludzie! Socjalne mie dziecko otrułi! Zimnym kartoflem! Normalnie to ja dzieciukowi ino wódkę podawałam na wzmocnienie, a te socjalne darmowe zupę i drugie mu dali ale niesmaczne i pewnikiem od tego zachorowało! ;)
~Wkurzony

Napisano: 04 gru 2013, 14:05

Jak problem jest to najlepiej socjalnym wychodzi szydzenie , przedstawianie w krzywym zwieciadle to najlepiej wychodzi. Bo jeszcze ktoś temat zauważy i dopiero będzie nieszczeście!
~T

Napisano: 04 gru 2013, 14:35

To raczej prezentacja w idealnym lustrze weneckim - dokładnie i realistycznie widać co jest po drugiej stronie podczas gdy zachowana jest anonimowość forumowicza. A po drugiej stronie są same oczekiwania, zadania, wybrzydzanie i roszczenia. To nie Socjalni kupują warzywa na zupę, to nie oni ja gotują, to nie u nich sie gotuje i to nie oni a Szkoła podpisują umowę z wykonawca i Dyrekcja OPS. Wszelkie żale i pretensje powinny być skierowane w tamta stronę. A monitoring stołówek i żywienia zbiorowego to robota sanepidu oraz bodajże komisji zdrowia przy urzędach.
~Nieszczesny

Napisano: 04 gru 2013, 15:00

my mamy harmonogram kontroli miejsc wydawania posiłków
~ale numer

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x