chciałabym, abyście podzielili się opiniami i pomysłami jak weryfikujecie smak i jakość posiłków w szkole? prowadzicie jakieś karty monitorowania w szkole? jak to weryfikujecie? chcemy od nowego roku coś zmienić,aby ograniczyć zaniedbania ze strony dostawców posików.
Olaboga ludzie! Socjalne mie dziecko otrułi! Zimnym kartoflem! Normalnie to ja dzieciukowi ino wódkę podawałam na wzmocnienie, a te socjalne darmowe zupę i drugie mu dali ale niesmaczne i pewnikiem od tego zachorowało!
Jak problem jest to najlepiej socjalnym wychodzi szydzenie , przedstawianie w krzywym zwieciadle to najlepiej wychodzi. Bo jeszcze ktoś temat zauważy i dopiero będzie nieszczeście!
To raczej prezentacja w idealnym lustrze weneckim - dokładnie i realistycznie widać co jest po drugiej stronie podczas gdy zachowana jest anonimowość forumowicza. A po drugiej stronie są same oczekiwania, zadania, wybrzydzanie i roszczenia. To nie Socjalni kupują warzywa na zupę, to nie oni ja gotują, to nie u nich sie gotuje i to nie oni a Szkoła podpisują umowę z wykonawca i Dyrekcja OPS. Wszelkie żale i pretensje powinny być skierowane w tamta stronę. A monitoring stołówek i żywienia zbiorowego to robota sanepidu oraz bodajże komisji zdrowia przy urzędach.