KONTRAKT sOCJALNY część I B, proszę o pomoc
KONTRAKT sOCJALNY część I B, proszę o pomoc
podpisałam kontrakt z klientem w spr. zarejestrowania się w urzędzie pracy jako bezrobotny, chodzi mi o cz. II pkt 4 i pkt 6, co tutaj należy wpisać, może ktoś pomoże, to mój drugi kontrakt, nie mam się na czym wzorować. Dziękuje za pomoc.
Re: KONTRAKT sOCJALNY część I B, proszę o pomoc
Jeśli celem kontraktu było zarejestrowanie się w PUP to powinnaś podpisać część A, z wypowiedzi wnioskuje, że podpisałaś część B, która dotyczy osób w szczególnej sytuacji na rynku pracy. Najlepiej podpisz jeszcze raz właściwy kontrakt...
taki sam w tej samej sprawie podpisała koleżanka, nie może tak zostać? Bo już jest podpisany, a chciałam sobie uzupełnić te punkty, proszę jeszcze o pomoc.
Myślę, że ~many ma rację. Ale zawsze możesz zapytać koleżanki, co wpisała w tych punktach.
betta dzięki za odpowiedź, ale tam nic nie jest napisane, jest to bardzo skromny kontrakt, może podpowiesz, proszę, to będę wiedzieć na przyszłość.
no dobra, nie bądźmy drobiazgowi
) chodzi Ci zapewne o cz. I i pkt. 4 i 6
Poczytaj, może skorzystasz więcej niż z mojej opowieści:
https://samorzad.infor.pl/temat_dnia/art ... anach.html#

Poczytaj, może skorzystasz więcej niż z mojej opowieści:
https://samorzad.infor.pl/temat_dnia/art ... anach.html#
Ja bede obstawal przy swoim, mysle, ze prosciej podpisac nowy kontrakt niz ten wypelniac na sztuke. No chyba, ze z podpisaniem jest problem?
Wiesz, chodzi też o zachowanie twarzy. Czasem lepiej odpuścić formalizm, niech klient ma szacunek do pracownika. Obydwu to wyjdzie na dobre.
Ale co do błędu, masz rację. Powinien być wzór A.
Ale co do błędu, masz rację. Powinien być wzór A.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
cz II pkt. 4 - na podstawie historii bezrobocia z PUP / wydruk/ opisujemy od kiedy jest bezrobotny, jakie miał przerwy, kiedy był aktywizowany lub czy brał udział w szkoleniach lub czy otrzymywał oferty pracy.
pkt. 6 - krótko, czy aktywizacja zawodowa, lub szkolenia odniosły skutek, czy skorzystał z proponowanych ofert pracy itp.
Myślę jednak, ze tak jak piszą wyżej, skoro nie jest bezrobotny to część A.
pkt. 6 - krótko, czy aktywizacja zawodowa, lub szkolenia odniosły skutek, czy skorzystał z proponowanych ofert pracy itp.
Myślę jednak, ze tak jak piszą wyżej, skoro nie jest bezrobotny to część A.
Tam najtrudniej iść naprzód, skąd już wszyscy wracają.
Oprócz KONTRAKT sOCJALNY część I B, proszę o pomoc - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
potrącenie komornicze z emerytury- czy wliczać
karta rodziny 3+ czy też dla os. z rodziny zastępczej??
pod Pod jaki artykuł mam podpiąć odzieżówkę
ha przeliczeniowe a alimenty
zas. okesowy
?
bony towarowe
CRZL- tworzenie i rozwijanie standardów usług i pomocy
posiłki w szkole - jakość
dodatkowy urlop
opieka zdrowotna
wywiad
rekrutacja
do ~wwz