pod Pod jaki artykuł mam podpiąć odzieżówkę
pod Pod jaki artykuł mam podpiąć odzieżówkę
Chciałam prosić szefa o przyznanie odzieżówki, ale szef odpowiada że nie ma na nią artkułu.Wiem że OPS-y mają ten dodatek, możecie mi powiedzieć na jaki artkuł mamy się powołać?
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: pod Pod jaki artykuł mam podpiąć odzieżówkę
na to nie ma artykulu tylko regulamin danego OPS, w ktorym jest zapis o odziezowce lub nie. A wiec o wszystkim decyzduje szef:)
Kasia
kodeks pracy - odzież ochronna
szukaj
szef to na jajkach jak mówił mój dyrektor, decydować sobie może w domu o takich sprawach czy kupi koronkowe majty czy nie. Na to jest kodeks pracy a jak będziesz miała problem od tego jest Inspekcja Pracy
szukaj
szef to na jajkach jak mówił mój dyrektor, decydować sobie może w domu o takich sprawach czy kupi koronkowe majty czy nie. Na to jest kodeks pracy a jak będziesz miała problem od tego jest Inspekcja Pracy
przestań Wredna...ta! myślał by kto .Ta co by na szefa do IP napisała?
k..wa każdy bohater za kompa
k..wa każdy bohater za kompa
WREDNA dobrze mowi. To wy jestescie zalosni bo tylko na kopie piszecie co wam sie nalezy a co nie. Napisz do szefa pismo, wez datownik i mu zanies pismo. To takie trudne? Sam pisze do kierownika pisma kilka razy w roku i nie widze zadnego problemu, tylko takie sieroty siedza i placza zamiast dzialac. Tak samo z pikieta, nie ma chetnych aby dup..ska ruszyc zza biurek na gotowe czekacie.
My byliśmy....bardzo dobrze rządzi się bojącymi a już trudno świadomymi. Bójcie się dalej.
U nas od awantury jest 540 zł rocznie.
U nas od awantury jest 540 zł rocznie.
Oprócz pod Pod jaki artykuł mam podpiąć odzieżówkę - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
skąd wziać odpis aktu zgonu
pomocy- zasiłek stały i inne formy pomocy
Zmiana wysokości dochodu- co z zasiłkiem stałym
niska wiedza pracowników
wywiady
potrącenie komornicze z emerytury- czy wliczać
potrącenie komornicze z emerytury- czy wliczać
karta rodziny 3+ czy też dla os. z rodziny zastępczej??
ha przeliczeniowe a alimenty
zas. okesowy
?
bony towarowe
CRZL- tworzenie i rozwijanie standardów usług i pomocy
KONTRAKT sOCJALNY część I B, proszę o pomoc
posiłki w szkole - jakość
dodatkowy urlop