kontrakt socjalny w projekcie systemowym - Wzory pism

Strona 9 z 12    [ Posty: 117 ]

Napisano: 13 wrz 2008, 19:25

Bardzo proszę również o przesłanie wypełnionego kontraktu socjalnego do projektu systemowego na adres [email protected]
dzięki
~halyczanka

Napisano: 15 wrz 2008, 13:06

Ludzie, a po co Wam wypełniony wzór jak i tak dla każdej osoby wypełniacie indywidualnie, bo każdy człowiek to osobny i indywidualny przypadek?kontrakt wypełniacie tak jak normalny z pomocy społecznej.a co w szkole się nie uważało na tym wykładzie?
~a

Napisano: 15 paź 2008, 13:09

Bardzo proszę o przesłanie wypełnionego kontraktu socjalnego do projektu systemowego na adres [email protected] Z góry serdecznie dziękuję!!!
~eliza

Napisano: 15 paź 2008, 13:18

I jeszcze mam pytanie. W naszym wniosku zgodnie z harmonogramem planowałyśmy realizację kontraktów od miesiąca kwietnia do grudnia i tak zaplanowane były dodatki dla pracowników socjalnych na te 9 miesięcy. Podpisaliśmy umowę z WUP we wrześniu i do tego czasu nie realizowałyśmy kontraktów. Czy zawierając kontrakt muszę go zawrzeć z data kwietniową, czy mogę np z datą wrześniową po otrzymaniu środków Z WUP.
I co z dodatkami w miesiacach IV-VII? czy nie zostaną wypłacone, skoro zaczęłybyśmy realizację od września? Nasi beneficjenci od września już uczestniczą w kursach. proszę o pomoc!!!
~eliza

Napisano: 15 paź 2008, 13:47

Bardzo proszę o przesłanie wypełnionego kontraktu socjalnego do projektu systemowego na adres [email protected] Z góry serdecznie dziękuję!!!
~Teresa

Napisano: 15 paź 2008, 13:59

Bardzo proszę również o przesłanie wypełnionego kontraktu socjalnego do projektu systemowego na adres [email protected]
dzięki
~Piotr Marcinkowski

Napisano: 17 paź 2008, 21:57

Bardzo proszę o wypełniony wzór kontraktu [email protected]
~nuska

Napisano: 14 sty 2009, 12:51

jestem od stycznia w projekcie bardzo proszę o wypełniony wzór kontraktu
[email protected]
~Lenka

Napisano: 05 lut 2009, 18:10

Witam, również zwracam sie z uprzejmą prośbą o przesłanie na adres: [email protected] wzoru wypełnionego kontraktu socjalnego EFS w związku z bezrobociem.
Pozdrawiam
~Lidia

Napisano: 10 lut 2009, 14:58

wpiszcie w gogle kontrakt socjalny i wam znajdzie,albo na szkolenie
~misia

Strona 9 z 12    [ Posty: 117 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x