Koordynator - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 24 sty 2012, 10:37

Skoro koordynator ma mieć pod soba 15 rodzin a w powiecie jest 100 a koordynatorów 2 to jak mamy wykonywać dobrze tę pracę? Kto i jak ma zajmować sie rodzinami na starych zasadach?Jak postępować ze starymi na nowych? a jak z całkiem nowymi i tymi którzy nie są rodzinami 3 lat?<oże ktoś to mi dobrze opisać bo ja już jestem głupsza niż ta ustawa;)
~Xenia

Napisano: 24 sty 2012, 14:41

koordynator ma pod swoją pieczą 15 rodzin i nie więcej- niech sobie organizator zatrudni inne osoby. A wy co? macie 100 rodzin które funkcjonują poniżej 3 lat bądź są nooutworzone? współczuję ale ja nie dałabym się wrobić w więcej niż 15 rodzin.
~Aga

Napisano: 24 sty 2012, 15:05

Nie no mamy takich \"nowych\" to 38 ale nasza próbuje nam wmówić że tamtymi starymi też musimy się zajmować pisać sprawozdania do sądu itd. bo nie chce brać nowych pracowników. A jak będziecie postępować w rodzinami do których trzeba chodzić niech ktoś napisze cała procedurę od wejścia do rodziny jakie dokumenty będziecie wypełniać i jak ta pracę widzicie
~Xenia

Napisano: 24 sty 2012, 16:22

no właśnie może bez dodatku za prace socjalna wykonywac zadania pacownika socjalnego.
~Aga

Napisano: 25 sty 2012, 17:02

Xeniu spytaj tą \"naszą\" jak ją nazwałaś na jakiej podstawie będziecie pisać te sprawozdania. w oparciu o jakie dokumenty czy działania itd.
~PCPR

Napisano: 25 sty 2012, 19:29

koordynatorów mamy dla rodzin ze stażem poniżej 3 lat, pozostali są objęci opieką organizatora, który pełni funkcję koordynatora. Oznacza to, iż jest to osoba zatrudniona w organizatorze i ma pod opieką resztę \"starych\" rodzin, ale zakres jej obowiązków jest taki jak koordynatora dla rodzin ze stażem poniżej 3 lat. W środowisko chodzi koordynator, natomiast oceny będą dokonywane w instytucji tzw. zespoły: organizator + koordynator + pedagog + r. zastępcza itp. Zebrane dokumenty + protokoły. Czy się sprawdzi, zobaczymy.
~deda

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x