kto chce stworzyć KIS??
Re: kto chce stworzyć KIS??
jestem z dolnoslaskiego ops rowniez zamierzamy otworzyc KIS w naszym osrodku, zbieramy potrzebne informacje jakby ktoś mogl przeslac mój meil [email protected]
Jak widzę wiele Ośrodków myśli o założeniu KIS. Może nasze doświadczenia będziemy opisywali na tej stronie?
Nasz Ośrodek również chciałby utworzyc KIS w ramach projektu z EFS - bardzo proszę o pomoc jak się do tego zabrać. Z góry serdecznie dziękuje za wszystkie materiały i pomoc. Moj mail: [email protected]
Nasz MOPS również zamierza otworzyć KIS w ramach środków z PO KL - proszę o informację od doświadczonych w tym zakresie. Jak zacząć, czy najpierw Rada Gminy powinna podjąć uchwałę w sprawie utworzenia KIS, czy rzeczywiście składany wniosek w tym zakresie nie może opiewać na kwotę niższą niż 50.000,00 zł. Bardzo proszę o wskazówki Będę wdzięczna. Mój adres : [email protected]
Jestem z województwa lubuskiego. Nasz ośrodek planuje również utworzenie KIS w ramach środków z PO KL.
Proszę o wskazówki na adres; [email protected]
Proszę o wskazówki na adres; [email protected]
witam, my również zamierzamy otworzyć Kis, mam juz wstepnie strukture organizacyjną, ogólne cele, wstępny zakres usług i wybrana grupe docelową. Cały czs mi jeszce czegoś brakuje. Poprosze o jakieś materiały pomocnicze.
pozdrawiam [email protected]
pozdrawiam [email protected]
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
witam \'kis \'korsze .Od niedawna w mojej miejscowości {woj. war- mazurskie} został utworzony KIS Czy mógłbyś mi udzielić jakiś wskazówek w prowadzeniu kisu .Jakie zajęcia prowadzicie z ludżmi/? Proszę o odpowidż
ania
Witam Wszystkich bardzo serdecznie!!! Nasz ośrodek również jest w trakcie tworzenia KIS więc jeśli jest taka mozliwość proszę o przesłanie istotnych materiałów informacyjnych
e mail [email protected]
e mail [email protected]
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
proszę o przeslanie informacji dotyczących założenia i funkcjonowania kis
[email protected]
[email protected]
ania
Nasz ośrodek planuje również utworzenie KIS w ramach środków z PO KL.
Proszę o wskazówki dot.zasad utworzenia i funkcjonowania na adres a.jagieł[email protected]
Proszę o wskazówki dot.zasad utworzenia i funkcjonowania na adres a.jagieł[email protected]
Oprócz kto chce stworzyć KIS?? - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne przeczytaj również:
ustna forma
środki UE dla organizacji pozarządowych
LINK
Mieszkanie dla więznia
Szukam Pracy
Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny
Jak utworzyć KIS
uchylanie sie od podjęcia pracy interwencyjnej
programy realizowane w KIS