kto wypisuje niebieską kartę? - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 22 lis 2011, 12:09

moja pani kierwonik pomogła wypełnić facetowi niebieską kartę i podrzuciła mi ja na biurko.
Ja jestem osobą do spraw adm-tech. ZI.
Czy w takim przypadku ona wypełnia niebieska kartę i zwołuje zespół????
~asia

Napisano: 22 lis 2011, 12:54

Pierwsze słyszę o takim czymś... u nas niebieską kartę wypełnia albo policjant który przyjął zgłoszenie albo pracownik socjalny który idzie w środowisko na zgłoszenie. potem do kierownika się przekazuje niebieską kartę a on przekazuję do zespołu.
~rrrrr

Napisano: 22 lis 2011, 13:04

no widzisz a u mnie jest własnie tak. !!!
bądź mądry i zrób coś z tym.
przewodniczacy chyb musi iść do kierowniczki i powoedzieć żeby wypełniła NK albo przekazała do pracownika socjalnego bo nie wiem
~asia

Napisano: 23 lis 2011, 23:41

Wypisuje ta osoba, która przyjmuje zgłoszenie ,a nastepnie przekazuje Przewodniczącemu ZI.
~ecik

Napisano: 28 lis 2011, 11:57

to Ty, jako osoba adm.-tech., podrzuć NK na biurko przewodniczącemu ZI, bo to do niego musi trafić, zgodnie z przepisami.
~iwona

Napisano: 04 gru 2012, 9:26

a jak karte wypełnia i podpisuje osoba adm-tech czy to zbrodnia.? nie jestem pracownikiem socjalnym ale pracownikiem ops.?
~xxxx

Napisano: 05 gru 2012, 10:15

Przedstawiciel OPS!!! Nie musi to być pracownik socjalny!
~y

Napisano: 06 sty 2013, 0:08

NK jezeli chodzi o OPS to wypelnia przedstawiciel OPS nie musi to byc pracownik socjalny a nastepnie niezwlocznie nie pozniej niz w ciagu 7 dni przekazuje przewodniczacemu ZI ot tyle przepisy
~Robert

Napisano: 07 sty 2013, 16:25

czytajcie rozporządzenie
~krysia

Napisano: 07 sty 2013, 16:33

Co rozumieć jako przekazanie przewodniczącemu? Data wpłynięcia do sekretariatu czy też kancelarii MOPS? U nas jest taka osoba przewodniczącą co to jej nigdy nie ma w pracy, nie chcę żeby termin poleciał na przekazanie. Jak to zinterpretować?
~q

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x