Wzór - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 16 lis 2011, 10:53

Proszę niech ktoś wrzuci wzór wezwania/zaproszenia osoby poszkodowanej i sprawcy przemocy na spotkanie grupy roboczej.
~Mery

Napisano: 16 lis 2011, 15:26

A może tak sobie sama podumasz, a nie tak na łatwiznę... hmmm?
~T.

Napisano: 16 lis 2011, 16:37

Sama sobie podumałam i napisałam. Chciałam się tylko upewnić czy piszecie to w formie zaproszenia czy wezwania bo zdania są podzielone. A skoro nie miałaś zamiaru pomagać to po co w ogóle się wypowiadasz? Moim zdaniem forum służy do pomocy a nie do mądrowania się.
~Mery

Napisano: 07 wrz 2012, 13:51

Bardzo was proszę o przesłanie mi wzorów ( zgody lub nie zgody)na współprace z asystentem rodziny na adres [email protected] Bardzo dziękuje.
~pati

Napisano: 07 wrz 2012, 20:14

Pewno to tak. Wyrażam zgodę na pracę asystenta w mojej rodzinie.
Podpis. Ot cała filozofia i wzór. Amen.
~ex

Napisano: 08 wrz 2012, 0:48

ex, mnie już zaliczyli do grona sfrustrowanych... Ech, narażasz się i Ty!

P.S. A tak na poważnie. Najbardziej mi się spodobało w Twojej wypowiedzi słowo \"Amen\". Krótkie, zwięzłe i na temat.
~Jerry

Napisano: 09 wrz 2012, 12:56

Pewno mnie zaliczą do tego grona. Poradzimy sobie. Ja mam cięty i wulgarny język. Ty zrobisz to w sposób kulturalny.
~ex

Napisano: 09 wrz 2012, 18:56

Ty i wulgarność? A w którym miejscu? Człowiek, który kocha i pięlęgnuje ogród z kwiatami nie może być zaliczany do antyestetów w używaniu języka ojczystego.
Zresztą, nie zrozum mnie źle. Pisząc te słowa nie prowokuję i nie oczekuję, byś jednak pokazał pazury. To na nic się nie zda.
Dajesz cięte i w swej wymowie proste riposty.
I tak trzymaj.
~Jerry

Napisano: 10 wrz 2012, 18:48

Urosłem jeszcze kilka cm. przez Twoją wypowiedz.
~ex

Napisano: 25 wrz 2012, 16:07

wezwania piszemy dla sprawców,zaproszenia dla ofiar
~a.

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x