kurator i kierownik - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 21 lis 2013, 15:23

do \"ja inny gość \"- o widzisz ...jak jestem łatwowierna i naiwna ....i tu mnie masz !
czyli? -ty to nie ten \"gość \"z wątku o asystencie ..- a ten gość co pisze do mnie - czyli TY - to nie ten sam... co założył wątek....fajnie - zatem zawstydzona Cię przepraszam.
~emilka

Napisano: 21 lis 2013, 15:25

bardzo proszę :)
~gość

Napisano: 21 lis 2013, 15:38

emilka osoba łatwowierna i naiwna nie może pracować na stanowisku asystenta rodziny
~kasia

Napisano: 22 lis 2013, 10:26

kasiu - dostosuję się do Twojej sugestii. Obiecuję.!

~emilka

Napisano: 22 lis 2013, 13:40

Myślę, że nie jesteś kierownikiem, a jak jesteś to marnym, błędy ortograficzne, i morale nie takie jak trzeba. Zarabiaj dodatkowo jak musisz ale nie wykorzystując swojego stanowiska i to, że Ty karzesz (każesz)...Nie podoba mi się to wszystko:(
~wwz

Napisano: 22 lis 2013, 23:06

do gościa twój cyt.
Często karze przychodzić podopiecznym do ops po pomoc finansową i rzeczowa a pracownikom socjalnym wnioskować.

Kim ty jesteś, zrezygnuj z funkcji. Prawdopodobnie wszyscy są przez ciebie zatraszeni, karzesz i masz.

Pan na Włościach tylko pola zapomnieli ci dać.
~Mek

Napisano: 24 lis 2013, 20:39

Ludzie, przecież to oczywista prowokacja lub dowcip a Wy się nakręcacie jak katarynki
~Adamobojca

Napisano: 27 lis 2013, 22:03

Teśka - sprawdź czy możesz być jeszcze strażnikiem więziennym! Sądzę, że z niczym to nie koliduje. Buziaczki!
~Kaja

Napisano: 28 lis 2013, 23:50

czy u was w łopiece kierownicy mają rejony?? a to ciekawe serio?? nie wierzę napiszcie czy to prawda
~www

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x