kursy,szkolenia - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 20 paź 2016, 21:25

Witam jestem studentką drugiego roku Pracy socjalnej chciałabym odbyć kurs, szkolenie doskonalące, aby zdobyć więcej wiedzy, która przyda mi się jako przyszłemu pracownikowi socjalnemu w związku z czym może mi ktoś z państwa podpowiedzieć jaki kurs/szkolenie zacząć ?
Z góry dziękuję za pomoc , pozdrawiam
paula987
Praktykant
Od: 20 paź 2016, 21:17
Zajmuję się:

Napisano: 29 lut 2024, 23:18

Cześć! Fajnie, że chcesz podnieść swoje kwalifikacje, aby być bardziej przygotowanym do pracy jako przyszły pracownik socjalny. Jeśli zastanawiasz się nad kursami, które mogłyby być dla Ciebie przydatne, to warto rozważyć udział w kursie testera oprogramowania. Może się wydawać, że to zupełnie inna dziedzina, ale w rzeczywistości wiele umiejętności, takich jak analiza, logiczne myślenie i rozwiązywanie problemów, jest przydatnych zarówno w socjalnej pracy, jak i w testowaniu oprogramowania. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat zawodu testera oprogramowania i jak nim zostać, polecam zapoznać się z tym poradnikiem: https://goit.global/pl/blog/ile-zarabia ... jacych-qa/. Znajdziesz tam wiele cennych informacji na temat tego zawodu, potrzebnych umiejętności oraz perspektyw zarobkowych. Mam nadzieję, że ta sugestia okaże się pomocna. Powodzenia!
Youreencels
Praktykant
Od: 29 lut 2024, 23:09
Zajmuję się: ŚW

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x