Witam jestem studentką drugiego roku Pracy socjalnej chciałabym odbyć kurs, szkolenie doskonalące, aby zdobyć więcej wiedzy, która przyda mi się jako przyszłemu pracownikowi socjalnemu w związku z czym może mi ktoś z państwa podpowiedzieć jaki kurs/szkolenie zacząć ?
Z góry dziękuję za pomoc , pozdrawiam
kursy,szkolenia
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW
Re: kursy,szkolenia
Cześć! Fajnie, że chcesz podnieść swoje kwalifikacje, aby być bardziej przygotowanym do pracy jako przyszły pracownik socjalny. Jeśli zastanawiasz się nad kursami, które mogłyby być dla Ciebie przydatne, to warto rozważyć udział w kursie testera oprogramowania. Może się wydawać, że to zupełnie inna dziedzina, ale w rzeczywistości wiele umiejętności, takich jak analiza, logiczne myślenie i rozwiązywanie problemów, jest przydatnych zarówno w socjalnej pracy, jak i w testowaniu oprogramowania. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat zawodu testera oprogramowania i jak nim zostać, polecam zapoznać się z tym poradnikiem: https://goit.global/pl/blog/ile-zarabia ... jacych-qa/. Znajdziesz tam wiele cennych informacji na temat tego zawodu, potrzebnych umiejętności oraz perspektyw zarobkowych. Mam nadzieję, że ta sugestia okaże się pomocna. Powodzenia!
Oprócz kursy,szkolenia - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
zaświadczenie
zgoda na przetwarzanie danych osobowych
Wolne miejsce
rozliczenie z DPS
kiedy liczyny ziemię do dochodu
stopień niepełnosprawności
zgon- zasiłek stały a składka zdrowotna
Ubezpieczenie zdrowotne 90dni a posiadanie gospodarstwa roln
Strajk w Wierzbicy, macie jakieś informacje?
zasiłek stały a celowy z programu
ubezpieczenie 90dni
Ile razy w roku przysługuje specjalny zasiłek celowy?
usługi specjalistyczne
Porada o co można się ubiegać
Zasiłek na odzież do relalizacji w sklepie
specjalny zasiłek okresowy