legitymacja pracownika socjalnego w DPS
legitymacja pracownika socjalnego w DPS
W jaki sposób uzyskac legitymacje pracownika Socjalnego w DPS? Jestem pracownikiem socjalnym ponad rok i nie posiadam...
Re: legitymacja pracownika socjalnego w DPS
Zwrócić się do kadr o wydanie takiej legitymacji.O ile są u Was praktykowane. Druk legitymacji musicie zamówić, potrzebna jest też okrągła pieczątka, no i oczywiście zdjęcie
Gdzie można zamówić druki legitymacji pracownika socjalnego, ja takze jestem w takiej sytuacji.pozdrawiam
O ile dobrze pamiętam to sprzedaje je \"Kalka\" z Łodzi. Ale wystarczy wpisać w google i napewno coś znajdziecie.
dziekuje dd a czy posiadanie takiej legitymacji jest obowiazkowe w dps?
Może nie obowiązkowe, ale często pomocne.
Zresztą pracownicy socjalni przed przyjęciem mieszkańca do DPS jadą w środowisko i przeprowadzają wywiad, poza tym często korzystają z legitymacji przy załatwianiu spraw urzędowych dla mieszkańców.
Zresztą pracownicy socjalni przed przyjęciem mieszkańca do DPS jadą w środowisko i przeprowadzają wywiad, poza tym często korzystają z legitymacji przy załatwianiu spraw urzędowych dla mieszkańców.
Oprócz legitymacja pracownika socjalnego w DPS - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
Postanowienie Sądu i co dalej????Pomocy
Co ile.....?
SZUKAM PRACY- czy ktoś wie gdzie jest ??
SZUKAM PRACY- czy ktoś wie gdzie jest ??
DLACZEGO TAK??
PYTANIE O DPS
Czy przeprowadz sie wywiad środow.?
odpłatność za ZOL jaka decyzja
o co tu chodzi
DPS-Starogard Gd.?
odpłatność za dps - zmiana
odpłatność - dps osoba ubezwłasnowolniona
zasiłek stały a składka zdrowotna?
zablokowanie depozytu
mama w DPS
jak ustalić odpłatność za dps ,