Lewak krytykuje Owsika - HYdE PaRK

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]

Napisano: 14 sty 2016, 12:44

pochodzę z rodziny gdzie do 80 to prawie każdy dociąga (pomijając wypadki).
Ocenianie jest bardzo dobre, lubię oceniać, wartościować. To nie jest problem, problem jest tam gdzie nie ma przy tym kultury.

PS. Kiedyś z kolegami przy piwie dobrze się kobiety oceniało... Po okładce oczywiście :twisted:
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 14 sty 2016, 15:21

począwszy od homera a na Baśce skończywszy.strasznym smutkiem zawiało. ten nie chce żyć, baśka też jakoś tak..niby się cieszy a jednak. Przecież życie jest piękne. Ja was nie rozumiem już zupełnie.
Anioł

Napisano: 14 sty 2016, 15:21

począwszy od homera a na Baśce skończywszy.strasznym smutkiem zawiało. ten nie chce żyć, baśka też jakoś tak..niby się cieszy a jednak. Przecież życie jest piękne. Ja was nie rozumiem już zupełnie.
Anioł

Napisano: 15 sty 2016, 9:35

Ja szczęśliwa jestem-nawet bardzo.Mam wrażenie,że Ty trochę grasz,że taka szczęśliwa jesteś.Ale to nie moja sprawa,każdy żyje jak chce,jak lubi.Ja mam inne priorytety,Ty inne...tak już jest.
Basia34
Stażysta
Od: 22 sty 2015, 0:14
Zajmuję się:

Napisano: 15 sty 2016, 9:41

cześć Basia :)
nie mam za bardzo czasu na rozmowę..ale zapytam . Jakie są Twoje priorytety? Będzie mi niezmiernie miło jeśli odpowiesz. Może poznamy się bliżej, co o tym sadzisz. ?
Anioł.

Napisano: 15 sty 2016, 10:49

Dla mnie ważne są szybkie priorytety,zwłaszcza te z allegro. ;)
Moje priorytety wynikają z tego jaki jest mój system wartości i jakie wyznaczyłam sobie cele.
Życie z pracy u siebie i własnymi rękoma,spędzanie czasu ze swoją rodziną,wychowanie i edukacja dzieci,bycie dobrym człowiekiem,pielęgnowanie przyjazni,podróże,zmiana mieszkania...
Basia34
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 15 sty 2016, 10:51

zapomniałaś umieścić PIWO.
Bez tego wszystkie priorytety są do kitu.
Co do mieszkania to taniej wychodzi zmiana kolorów na ścianie :D
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 15 sty 2016, 11:08

mieszkanie nam nie odpowiada,malowanie ścian nie pomoże,umeblowanie po swojemu też nie,zresztą ja ciągle wszystko przestawiam,lubię zmiany.dobrze nam zrobi mały bałagan :)
a i piwo będzie
Basia34
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 15 sty 2016, 11:19

" ja ciągle wszystko przestawiam,lubię zmiany.dobrze nam zrobi mały bałagan"
wypisz wymaluj moja żona. Człowiek na chwilę wyjdzie z kolegami na "dwa piwa", wraca do domu, kolana, głowę rozbija, do łóżka nie może trafić. A żona jeszcze bezczelnie twierdzi, że to przez te "dwa piwa". Jakby komu "dwa piwa" zaszkodziły!
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 15 sty 2016, 11:26

no ,dwa na pewno dwa :).mężczyzni jak się już spotykają to rzadko kończy się na tych dwóch umownych piwkach,ja już was znam,haha
Basia34
Stażysta
Zajmuję się:

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x