Jakie znów nękanie chyba dzibar masz fobię. Sama wypisujesz o licytacji a teraz ubliżasz innym, ze nie ten pokrój mają. A jakli jest Twój pokrój??? Jakim prawem oceniasz innych?? Po co wypisujesz na forum rodzinne smutki??? Dlaczego Tobie można nękać np wypisując negatywy o ops, policji w Gliwicach, elektrowni itp. - to już nie nękanie, ale oczernianie
~ale i tu Cię boli? co ja wypisuje to fakt za ktory tylko ja jestem odpowiedzialna ( do udowodnienia), a to co ~pytajnik robi to łamanie prawa ( chyba jest jakaś różnica?~ale czujesz sie bezkarnie? - czy to zbyt trudne dla ciebie aby dostrzec ( uwaznie przeczytaj co to jest nekanie i fobia bo mam wrażenie, że nie wiesz o czym mówisz, ale wiem na pewno, że nie mówisz o tym z życzliwosci)
Ja za nikogo nie cierpię, a ze odczuwam skutki mobbingu to jest fakt. Żyje tak jak mogę najlepiej w danych okolicznościach i robię co w mojej mocy na ile mnie stać. Tak wiec ofiary ze mnie nie zrobisz bo prawo jest po mojej stronie, a żyjemy w kraju prawa i nawet jak jeden jest łajdakiem to nie dowód, że wszyscy sa łajdakami ( tu nie ma żadnych~!ale:)
Choćbyś bardzo chciał(a) mnie urazić lub skrzywdzić to ci się nie uda bo godności mi nie odbierzesz
kto pyta nie błądzi, ale uszczęśliwiać Was detalami nie będę - musicie swoją ciekawość powściągnąć do ogólników o których Was poinformowałam, a zrobiłam to po to, aby przygotować ewentualnych naśladowców na to, że komu zależy na prawdzie - lepiej dla niego jak nie bedzie się przywiazywał do dóbr doczesnych.
Procesy wymagają zdrowia i cierpliwości oraz pieniędzy, ale mimo wszystko uważam, że warto walczyć o prawdę ,
Pieniądz - rzecz nabyta, więzi rodzinne - bezcenna - a do reszty zdrowiej się nie przyzwyczajać
no prosze oszczędnosci szukaja zabierając oszczednosci emerytom jednocześnie zacierajac ślady wielkich afer ( to sa pewnie te umorzenia o ktorych wspominał Prokurator Generalny)