listy wypłat zasiłków - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 5    [ Posty: 45 ]

Napisano: 12 lut 2014, 16:08

Ale pracownik administracyjny nie tylko pracuje w tym programie, ma równiez przydzielone inne zadania.
~Ja

Napisano: 12 lut 2014, 16:40

ma przydzielone zdania ciekawe jakie chyba sprzątanie pomieszczeń bo do bycia pracownikiem administracyjnym można posiadać tylko srednie wykształcenie to więc może pracuje jako pracownik socjalny ,albo księgowa
~kasia

Napisano: 12 lut 2014, 16:42

ale ja glupoty pisze. przeciez u nas wszyscy administracyjni maja wyzsze. a to socjalni chodza na zakupy caly czas i na solarkę.
~kasia

Napisano: 12 lut 2014, 17:39

a co by też robiły księgowe zatrudnione w ośrodkach. to ich działka a nie jeszcze dawać do roboty pracownikom socjalnym. U nas księgowa chciała przydzielic każdemu pracownikowi rozliczanie dożywiania ze swojego rejonu .No wybaczcie a ona co będzie robiła , po urzędzie na pogaduszki chodziła ,nie ma tak dobrze postawiliśmy na swoim i koniec.
~ewa

Napisano: 12 lut 2014, 18:33

pracuje tu od niedawna i jestem przerażona problemem \"spychologii\", stosowanej niestety głównie przez pracowników socjalnych.
u nas listę wypłat robi księgowa na piechotę.
~Majka

Napisano: 13 lut 2014, 9:49

Majka to macie dobrą księgowa że swej pracy nie spych a na pracowników socjalnych . Co może pracownik socjalny innym osoba pracujacym w MOPS przekazać do zrobienia ? no chyba że są i tacy pracownicy co swoją robotę robią przy biurku .popracujesz troche to jeszcze wiele rzeczy Cię przerazi .Miłego dnia
~ewa

Napisano: 13 lut 2014, 9:55

Nie zazdrośćcie księgowym, bo naprawdę nie ma czego. Obserwuję sprawozdania w sac-u, te które robi księgowość, tego jest multum. U nas księgowe często zostają po godzinach ( i nie mają płacone nadgodzin), więc się zastanawiam skąd inni księgowi mają czas na pogaduszki?!
~ala

Napisano: 13 lut 2014, 10:31

bo swoją pracę spychają na innych pracowników
~ewa

Napisano: 13 lut 2014, 11:01

ewa --> Idz do pokoju obok poplotkować lepiej.
~BadAss

Napisano: 13 lut 2014, 11:59

a może sie spotkamy w pokoju obok na kawie
~ewa

Strona 3 z 5    [ Posty: 45 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x