Mam taką sytuację.
Pan ma przyznany dodatek mieszkaniowy. Lokal mieszkalny w budynku socjalnym. W nocy 31.10/01.11 lokal się spalił. Pan jest w schronisku. Czy powinnam dodatek wstrzymać?
powinnaś mieć jakieś pismo od zarządcy o tym wydarzeniu...nie wiem, czy nadal oni bedą na ten lokal czynsz naliczac...bo chyba o to chodzi. Ja mialam taka sytuację i miałam pismo od zarządcy. Własciwie przekwaterowano szybko do innego lokalu i na inny lokal przynano dodatek mieszkaniowy.magdalenamagda pisze: ↑10 lis 2020, 15:00Mam taką sytuację.
Pan ma przyznany dodatek mieszkaniowy. Lokal mieszkalny w budynku socjalnym. W nocy 31.10/01.11 lokal się spalił. Pan jest w schronisku. Czy powinnam dodatek wstrzymać?
pisma nie mam, czy dalej ma iść wypłata DM?:-) pisze: ↑10 lis 2020, 15:14powinnaś mieć jakieś pismo od zarządcy o tym wydarzeniu...nie wiem, czy nadal oni bedą na ten lokal czynsz naliczac...bo chyba o to chodzi. Ja mialam taka sytuację i miałam pismo od zarządcy. Własciwie przekwaterowano szybko do innego lokalu i na inny lokal przynano dodatek mieszkaniowy.magdalenamagda pisze: ↑10 lis 2020, 15:00Mam taką sytuację.
tego nie wiem