bo nie był mi potrzebny:) na wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego nie ma mowy o peselu...a jedynie dacie urodzenia...dlatego pytam. W obecnym programie ktory mam nie ma koniecznosci podawania peselu. A i ostatnio ktos mi powiedzial,ze nie moge zmieniac nic we wniosku i deklaracji bo to wzor rozporzadzenia
zgodnie z rozporządzeniem powinno mieć PESEL;!!! ale jeżeli nie masz a wcześniej ta osoba występowała już w sygnicie to po nazwisku znajdziesz i skopiujesz:-) pisze: ↑09 lis 2020, 9:22bo nie był mi potrzebny:) na wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego nie ma mowy o peselu...a jedynie dacie urodzenia...dlatego pytam. W obecnym programie ktory mam nie ma koniecznosci podawania peselu. A i ostatnio ktos mi powiedzial,ze nie moge zmieniac nic we wniosku i deklaracji bo to wzor rozporzadzenia
Powiedz proszę, gdzie w Rozporządzeniu...wzór wniosku...jest widoczny pesel...bo ja tylko widzę datę urodzeniabeatab pisze: ↑10 lis 2020, 10:57zgodnie z rozporządzeniem powinno mieć PESEL;!!! ale jeżeli nie masz a wcześniej ta osoba występowała już w sygnicie to po nazwisku znajdziesz i skopiujesz:-) pisze: ↑09 lis 2020, 9:22bo nie był mi potrzebny:) na wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego nie ma mowy o peselu...a jedynie dacie urodzenia...dlatego pytam. W obecnym programie ktory mam nie ma koniecznosci podawania peselu. A i ostatnio ktos mi powiedzial,ze nie moge zmieniac nic we wniosku i deklaracji bo to wzor rozporzadzenia
Dziękuję