mam dylemat - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 4    [ Posty: 36 ]

Napisano: 04 gru 2013, 16:46

niepełnosprawniść ojca -nie da się ustalić; - znaczny stopień od grudnia 2012 . Pani ostatnie zatrudnienie w 2006 r. Potem ciągle PUP
~ek

Napisano: 04 gru 2013, 16:53

Kati ładny wyrok tylko mogę tu rzucić jeszcze parę ładniejszych np. SZO dla bezrobotnych. Wątpię by ktoś z tutaj obecnych by się pod tym podpisał.

Waldemar twoje podejście jest tylko literalne do prawa.

~Elmer

Napisano: 04 gru 2013, 16:55

to teraz się ek zastanów, czy ta osoba zrezygnowała z pracy czy tylko ją \"podjęła by uzyskać SZO.
Jak uważasz, że rzeczywiście chciała pracować tylko się nie dało to przyznaj.
~Elmer

Napisano: 04 gru 2013, 17:01

a wiesz dlaczego ludzie kombinują i podejmują pracę, żeby za chwilę zrezygnować, bo to ministerstwo wymyśliło to faktyczne zatrudnienie i na nas zrzuciło interpretację a tu już wiadomo, ze zawsze będzie na nie /wiadomo asekuracja/- a Ty sam dobrze wiesz, że każda sprawa jest inna i oczywiście może być też na tak i wierzę, że Ty też tak do tego podchodzisz,
~Kati

Napisano: 04 gru 2013, 17:03

ministerstwo zrobiło kolejnego bubla i tyle. Jeden bubel został zastąpiony kolejnym bublem. Pomału dochodzę do wniosku, że każda kolejna nowelizacja jest głupsza od poprzedniej
~Elmer

Napisano: 04 gru 2013, 17:05

Ee Elmer ja jak przyjmowałam wniosek miałam już nerwa na to zatruuudnienie :)) bo ta Pani pobiera zr więc rodzina mi znana od paru lat. A ale nie będę ciągnąć dalej. Jej prawo się odwołać . Miłam 4 odwołania po 30 czerwca wszystkie odmowy utrzymane w mocy, więc mam przkonanie że rozumuję dobrze . A klient do odwołanian ma prawo
~ek

Strona 4 z 4    [ Posty: 36 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem