Matka żebra w centrum Kalisza - MOPS dał plamę - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 4    [ Posty: 32 ]

Napisano: 10 mar 2014, 13:09

Matka żebrze w centrum miasta Kalisza z dzieckiem na smyczy .
Kiedy pytają - czemu to robi - i czy korzysta z OPS- mówi- że domówiono jej pomocy ponieważ przekroczyła o 7 zł próg dochodu uprawniający do pomocy. Skandal!
Pani kierownik miejscowego OPS- plecie do kamery farmazony typu : no coś pomyślimy--może asystenta rodziny damy i jakąś pomoc..\"
Całe miasto kojarzy kobietę z sytuacji , kiedy non stop- chodzi po mieście.
To my pracownicy socjalni...tworzymy nieustannie wizerunek samym sobie- wizerunek nieudolności , amatorskiej pracy . Nie jest tak..?
~mela

Napisano: 10 mar 2014, 13:12

Ba....jasne ...udziel jej pomocy prywatnej...
~ops

Napisano: 10 mar 2014, 13:13

A po chol..re pracown.socjal. ma się zajmować szczegółami tej rodziny, dodawać sobie pracy. Przekroczenie odmowa i żegnam, następny.
~ja

Napisano: 10 mar 2014, 13:15

czepiacie sie, czy mops ma ją przywiazac lancuchem do futryny, co by nie zrobic i tak bedzie sie szlajac po miescie z dziecmi, to juz taki typ
~hala

Napisano: 10 mar 2014, 14:00

mela co chciałaś pokazać tym wpisem ,ze twoja kierownik plecie do kamery czy ty jako pracownik socjalny masz wizerunek nieudolności amatorskiej pracy ładnie to ujełaś.

No no doszło nam jeszcze patrolować w niedzielę ulicę i sprawdzać wszystkie dzieciaczki w wózeczkach.
~magda

Napisano: 10 mar 2014, 14:03

O jakiej niedzieli piszesz. Ta rodzina spadła nagle z nieba ?//
~ja

Napisano: 10 mar 2014, 14:09

pochodzi z południa kraju a nie z Kalisza, ustalić tam jaką tam ma pomoc z czego tam się utrzymują a na smycz to ją dać s....
~...

Napisano: 10 mar 2014, 14:15

Znowu?!
:(
~Adam

Napisano: 10 mar 2014, 14:21

Ale w niedzielę reporter TVN j spotkał ja na ulicy.
~magda

Strona 1 z 4    [ Posty: 32 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x