Memenro mori
Re: Memenro mori
Na razie nie.
Badam się regularnie 4 razy w roku (krew itp) także każde cho lerstwo wychwycę szybko;)
W Polsce jest największa umieralność ( w porównaniu z zachodem) ponieważ idziemy do lekarza dopiero wtedy kiedy nas boli, kiedy krwawimy lub chudniemy.
No i słyszymy \"niestety ale trzeba było przyjść pół roku wcześniej\".
Sami jesteśmy sobie winni.
Wiem jednak że każdy kiedyś umrze.
Cierpieć nie chcę.
Jestem za eutanazją w skrajnych przypadkach. Nawet dziś mogę wyrazić zgodę (pisemną) na odłączenie od aparatury podtrzymującej życie. Żałuję że u nas to zabronione jest.
Badam się regularnie 4 razy w roku (krew itp) także każde cho lerstwo wychwycę szybko;)
W Polsce jest największa umieralność ( w porównaniu z zachodem) ponieważ idziemy do lekarza dopiero wtedy kiedy nas boli, kiedy krwawimy lub chudniemy.
No i słyszymy \"niestety ale trzeba było przyjść pół roku wcześniej\".
Sami jesteśmy sobie winni.
Wiem jednak że każdy kiedyś umrze.
Cierpieć nie chcę.
Jestem za eutanazją w skrajnych przypadkach. Nawet dziś mogę wyrazić zgodę (pisemną) na odłączenie od aparatury podtrzymującej życie. Żałuję że u nas to zabronione jest.
Na szczęście nie.
I to jedyna rzecz za którą mogę dziękować opatrzności. Choć nie wierzę że za płeć odpowiada\"góra\";)
I to jedyna rzecz za którą mogę dziękować opatrzności. Choć nie wierzę że za płeć odpowiada\"góra\";)
Ej czemu tak uważasz?
Mam dopiero 27 lat.
Nie chce się jeszcze wiązać z kimś na stałe:/
Mam dopiero 27 lat.
Nie chce się jeszcze wiązać z kimś na stałe:/
ale nie wiesz jaka to przyjemność mieć męża dzieci rodzinę coś wspaniałego mówię ci
Oprócz Memenro mori - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czerwono-czarna mafia zamyka usta swoim
Adasiu zrzuć ręcznik
A jednak można
Być katolikiem. Co to dzisiaj znaczy?
Cukierek albo psikus
Spowiedź na kartki
Spowiadam się Bogu wszechmogącemu
Czy kogokolwiek z was o tm uczono?
Wiemy co knują Niemcy na 11 listopada
Może by im zaszczepić nasz POKL? he he
zasiłek stały a kara pozbawienia wolności
jak sądzicie, czy oni (ci \"przywódcy\") sami wiedzą, o czym mówią i za co się biorą?
Związki partnerskie
Jak być katolikiem?
Akcja \"znicz\"
Znacie zespół Fiddler\'s Green?