Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 38 z 47    [ Posty: 461 ]

Napisano: 27 kwie 2015, 11:42

Czarny tobół dostał dyscyplinarkę,przemocowiec psychopatyczny tj.BG wyjeb...,ale dopóki będzie Tadeo i Anna G. nie liczcie na zmiany,lepiej nie będzie,może być tylko gorzej bo lepiej już było...przynajmniej niektórym...
nowy smród

Napisano: 27 kwie 2015, 21:39

a ja dalej nic z tego nie kumam - bon nie z warsiewki?
no kuźwa

Napisano: 28 kwie 2015, 19:30

... a kto tu jest W-wy? Chodzi o cos innego. Podpuszczalski.
you

Napisano: 06 maja 2015, 13:05

nowy smród pisze:Czarny tobół dostał dyscyplinarkę,przemocowiec psychopatyczny tj.BG wyjeb...,ale dopóki będzie Tadeo i Anna G. nie liczcie na zmiany,lepiej nie będzie,może być tylko gorzej bo lepiej już było...przynajmniej niektórym...
Najlepszy jest Tadeo. De beściak po prostu
pracuś

Napisano: 08 maja 2015, 22:50

https://m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/1, ... yture.html
Ku Pamięci! i cóż z tego dziś pozostało? Miało być 2 mil oszczędności śmiechu warte - 1,4 wydane do teraz plus następne procesy Cz. i G kto wie co jeszcze wyjdzie na jaw , ktoś wcześniej pisał , że podłość ludzka nie ma granic a ja myślę że głupota bardziej krzywdzi bo pozwala podłości czynić zło.
memento

Napisano: 15 maja 2015, 18:29

Tadeo dyrektoruje i Anką G manipuluje. Nie dał szansy p.o Ance na Radzie przemawać i sam zaczął sprawozdawać. Pościemniał ajuści, podlizał się Radzie.Burmistrz Siwemu z pomocą pośpieszył ale Rady nie ucieszył. Wystąpienie poszło marnie ,nikt już tego nie ogarnie. Uwaga spodziewajcie się podwyżek i wysokich nagród na Dzień Pracownika Socjalnego . Najwyzsze będą w DPU, chyba każdy o tym wie. Rada Wam to obiecała i na forum przyklepała.
Be,be,be

Napisano: 16 maja 2015, 10:05

Czas ogłosić , że w CPS nareszcie zaczyna pracować się spokojnie! Powyższy wpis wskazuje na dobra tendencję zakopywania " toporów wojennych" Obecnej dyrekcji bardzo zależy na dobrej współpracy z załoga, szczególnie z socjalnymi , baaaaaaaardzo skrzywdzonymi przez poprzednią ekipę. A co do manipulacji to cóż myślę że była jest i będzie w każdej ekipie rządzącej na każdym szczeblu. Dużo by można było napisać o tym co się stało z Żurawią i socjalnymi ( w przeważającej części) myślę że jeszcze dużo się napisze, bo żal i smutek są w nas i długo nie miną.
Pozdro dla " mend, obiboków i nierobów" że zacytuję klasyka " jeszcze w zielone gramy.......
terefere

Napisano: 20 maja 2015, 20:28

I z czego tu się cieszyć, że CPS-em kieruje dwoje emerytów, którzy poznają, czym jest pomoc społeczna? Zresztą to sytuacja przejściowa, spokój przed kolejną burzą...
Zagadka

Napisano: 22 maja 2015, 12:36

terefere pisze:Czas ogłosić , że w CPS nareszcie zaczyna pracować się spokojnie! Powyższy wpis wskazuje na dobra tendencję zakopywania " toporów wojennych" Obecnej dyrekcji bardzo zależy na dobrej współpracy z załoga, szczególnie z socjalnymi , baaaaaaaardzo skrzywdzonymi przez poprzednią ekipę. A co do manipulacji to cóż myślę że była jest i będzie w każdej ekipie rządzącej na każdym szczeblu. Dużo by można było napisać o tym co się stało z Żurawią i socjalnymi ( w przeważającej części) myślę że jeszcze dużo się napisze, bo żal i smutek są w nas i długo nie miną.
Pozdro dla " mend, obiboków i nierobów" że zacytuję klasyka " jeszcze w zielone gramy.......
Chyba wiem kto to pisze. ;) Wstydziłaby się Pani :), ale rozumiem serce nie sługa.
Pozdrowienia dla Centrum Pomocy Społecznej Pracownikom CPS ;)
tadeo

Napisano: 22 maja 2015, 22:28

Ja też wiem kto pisze powyższe! :lol: Głupich nie sieją....
terefere

Strona 38 z 47    [ Posty: 461 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x