Pamiętacie mnie? Wiecie kim jestem? Odchodzę razem z Bożenią G !
stare 102 musi chyba gryźć pazury kumpela poszła won i kanapeczki, sałateczki, przywilejki też
ajajaj mam jeszcze chęć napisać i po co wam to było : to łączenie OPS i SOO ta NOWA JAKOŚĆ gówno się rozlało i teraz śmierdzi nie oszczędzi nikogo, nas wtedy a was teraz be be bebe!
Ale do kogo ty piszesz/zwracasz się specjalisto ? kto tak naprawdę chciał takich zmian? Kto chciał krzywdy kolegów ? Odchodzisz ? Szerokiej drogi.Trzeba było nie siedzieć pod miotłą tylko widzieć i krzyczeć, że dzieje się źle. Dwulicowi zawsze tak kończą.
Naprawdę gratuluję, CPS to kupa łajna...czas zwijać manatki, nikt z Was nie ma pojęcia kto manipuluje całą sprawą od 2012 roku i jaki był cel tego zamierzenia, powiem tyle podłość ludzka nie zna granic!
Witam. Może jednak powinien pozostać dotychczasowy tytuł - z powodów historycznych i sentymentalnych.
Zmiany, zmiany, zmiany...
Powiększa się grono wykluczonych, mend i obiboków.
Burmistrz Wojciech za swoje zasługi wykazuje się w gabinecie zastępcy Wielkiego Motorniczego. Pytanie brzmi zsyłka to czy uznanie wielkich zasług wprowadzania nowej jakości. Oby tylko synergia nie zaszkodziła stołecznej komunikacji szynowej.