miałam dziwny telefon - co wy na to, czy to ktoś naciąga - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 10 lip 2015, 11:51

Dzwoni facet , przedstawia się -dzień dobry Warszawa , dla Pani Ośrodka został przygotowany zestaw bezpłatny tj.program komputerowy dot. alkoholu i innych używek + alkomat za kwotę pow. 800 zł ( nie wiem po co ) i jakieś materiały dydaktyczne. Przywiezie kurier , zapłaci Pani jemu tylko 249,00 zł , a faktura będzie w środku opakowania . Czy do kogoś wykonano taki telefon lub przywieziono taką przesyłkę - czy to ktoś naciąga OPS. ?
m-ka

Napisano: 10 lip 2015, 12:08

nie daj się naciągnąć, tez miałam bzdura
miska laska

Napisano: 10 lip 2015, 12:52

miałem taki telefon pan odgrażał sie że powiadomi ministerstwo polityki jak odmówię, odmówiłem ministra nie powiadomił.
Józek

Napisano: 10 lip 2015, 13:23

Poprosić o podanie nr telefonu do oddzwonienia ( ze niby szefa nie ma a on decyduje). Potem sprawdzić go na necie. Wyjdzie jakas firemka, zadzwonić i postraszyć policja
ycycug

Napisano: 10 lip 2015, 13:41

ycycug pisze:oprosić o podanie nr telefonu do oddzwonienia ( ze niby szefa nie ma a on decyduje). Potem sprawdzić go na necie. Wyjdzie jakas firemka, zadzwonić i postraszyć policja
Dajcie spokój ..proszę Was. Jakieś tam " postępowania wyjaśniające będę kombinować typu poprosić o numer,oddzwonić itp.. Zjechałam faceta i tyle, że mi czas zabiera a jak z Ministerstwem wyskoczył to się roześmiałam...
Się tak nie bójcie m-ka.
Emilka.

Napisano: 10 lip 2015, 16:50

Miałem też ten sam. Opowiadał, ze jest uzgodnione z ministerstwem. Powiedziałem wobec tego aby przysłał to co ma a rachunek do ministerstwa wysłał. :o :(
Gość

Napisano: 13 lip 2015, 8:05

To są naciągacze - Wydawnictwo Profi II Barbara Czerczyńska, wciskają alkomaty, którymi handlują. Ministerstwo nie ma z tym nic wspólnego.
Pracownik socjalny35

Napisano: 13 lip 2015, 9:45

U mnie kierowniczka ich zje*ała przez telefon. Dajcie spokój, od sprawdzania ludzi alkomatem jest policja a nie pracownik socjalny. Myślą, że ktoś jest taki głupi i da się na to naciągnąć... Żal za d*pę ściska!
Martini
Stażysta
Od: 19 maja 2014, 10:46
Zajmuję się:

Napisano: 13 lip 2015, 13:11

a jakie woj. facet naciąga, a co będzie jak przywiezie, jak odmówić, jak zastraszyć . Bo udał się mu ten chwyt i kiedy przyszło opamiętanie nie ma gdzie dzwonić. Lada dzień ma dostarczyć ktoś.
cesia

Strona 1 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem