Miesięczne listy wypłat

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
KatarzynaSroda
Praktykant
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i dodatki energetyczne
Kontakt:

Miesięczne listy wypłat

Post autor: KatarzynaSroda »

Witam w związku z nowelizacją ustawy zastanawiam się nad wysyłanymi do tej pory listami wypłat do poszczególnych administratorów czy właścicieli czy nadal możemy je wysyłać, czy informacja która pójdzie zamiast decyzji ma im wystarczyć ? co sądzicie będę wdzięczna za pomoc
Ani
Referent
Zajmuję się: Kdr
Kontakt:

Re: Miesięczne listy wypłat

Post autor: Ani »

Czy taka informacja dla zarzadcy moze byc?
Czy decyzji juz nie wysyłamy do zarzadców?
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Post autor: :-) »

KatarzynaSroda pisze: 06 lip 2021, 13:21 Witam w związku z nowelizacją ustawy zastanawiam się nad wysyłanymi do tej pory listami wypłat do poszczególnych administratorów czy właścicieli czy nadal możemy je wysyłać, czy informacja która pójdzie zamiast decyzji ma im wystarczyć ? co sądzicie będę wdzięczna za pomoc
listy wypłat myślę, że można wysyłać...w informacji ma być podane: imie i nazwisko adres okres otrzymywania dodatku i kwota...chodzi o uzasadnienie z decyzji gdzie czesto jest więcej danych wnioskodawcy, typu liczba osób w gospodarstwie domowym, dochody...itp
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Post autor: :-) »

Ani pisze: 06 lip 2021, 13:42 Czy taka informacja dla zarzadcy moze byc?
Czy decyzji juz nie wysyłamy do zarzadców?
ja w decyzji w uzsadnieniu nie mam podanych tych informacji...wysyłam wnioskodawcy do decyzji wydruk wyliczen gdzie jest co z czego wynika...:) co innego jezeli chodzi o decyzje odmowna...wtedy juz szczególowo uzasadniam...jednak odmowna juz do zarzadcy nie jest przeciez wysylana :)
ODPOWIEDZ