Problem w Sygnity
-
- Referent
- Zajmuję się: dod.mieszkaniowe,stypendia szkolne, KDR
- Kontakt:
Problem w Sygnity
Czy zgłaszał ktoś do Sygnity albo wie, jak to w programie ustawić, żeby w decyzji pokazywało prawidłowo, że najniższy dodatek wynosi 0,5% kwoty przeciętnego wynagrodzenia, czyli 25,84 zł (5.167,47x0,5%)? Bo teraz pokazuje po staremu 2%, czyli 25,02 zł.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Re: Problem w Sygnity
mysle ze nie terzeba zgklaszac tylko trzeba zmienic w parametrach
a moze jakas aktualizacje nie wgraliscie?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: referent DM
- Kontakt:
ja mam najnowszą aktualizację sygnity i mam ten sam błąd. ręcznie nie umiem zmienićmuusia pisze: 08 lip 2021, 13:41 mysle ze nie terzeba zgklaszac tylko trzeba zmienic w parametrach

-
- Podinspektor
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
najlepsze jest to, że w parametrach systemowych nie ma w ogóle tego parametruja mam najnowszą aktualizację sygnity i mam ten sam błąd. ręcznie nie umiem zmienić

jest parametr najniższy dodatek mieszkaniowy -- ale jego wartość ustala się w stosunku do najniższej emerytury

no i jest zagwozdka
może ktoś jeszcze się wypowie kto działa na sygnity?
cenę 1 KWh zmienili aktualizacją a tu zmiany brak
-
- Praktykant
- Kontakt:
No właśnie. i jeszcze w wydruku obliczeń jest informacja o najniższej emeryturzebrodafix pisze: 09 lip 2021, 8:07najlepsze jest to, że w parametrach systemowych nie ma w ogóle tego parametruja mam najnowszą aktualizację sygnity i mam ten sam błąd. ręcznie nie umiem zmienić![]()
jest parametr najniższy dodatek mieszkaniowy -- ale jego wartość ustala się w stosunku do najniższej emerytury![]()
no i jest zagwozdka
może ktoś jeszcze się wypowie kto działa na sygnity?
cenę 1 KWh zmienili aktualizacją a tu zmiany brak

-
- Referent
- Kontakt:
tak jest w wyliczeniach 2% emerytury. I jest problem ..szczególnie że co nie robic decyzji? przed urlopem chciałam wszystko mieć zrobione:(
-
- Referent
- Zajmuję się: dod.mieszkaniowe,stypendia szkolne, KDR
- Kontakt:
Gosia1979 pisze:tak jest w wyliczeniach 2% emerytury. I jest problem ..szczególnie że co nie robic decyzji? przed urlopem chciałam wszystko mieć zrobione:(
Ja liczę, że ktoś zgłosi problem do Sygnity. Jak nie, to pewnie w przyszłym tygodniu będę dzwonić, choć nie lubię gadać z programistami i informatykami. Dla mnie to OBCY.

-
- Referent
- Kontakt:
spójrzcie naaktualizacje 2-14-6 co myślicie?mag027 pisze: 09 lip 2021, 8:57Gosia1979 pisze:tak jest w wyliczeniach 2% emerytury. I jest problem ..szczególnie że co nie robic decyzji? przed urlopem chciałam wszystko mieć zrobione:(
Ja liczę, że ktoś zgłosi problem do Sygnity. Jak nie, to pewnie w przyszłym tygodniu będę dzwonić, choć nie lubię gadać z programistami i informatykami. Dla mnie to OBCY.![]()
-
- Referent
- Kontakt:
urlop mam od poniedziałku..Gosia1979 pisze: 09 lip 2021, 9:12spójrzcie naaktualizacje 2-14-6 co myślicie?mag027 pisze: 09 lip 2021, 8:57Gosia1979 pisze:tak jest w wyliczeniach 2% emerytury. I jest problem ..szczególnie że co nie robic decyzji? przed urlopem chciałam wszystko mieć zrobione:(
Ja liczę, że ktoś zgłosi problem do Sygnity. Jak nie, to pewnie w przyszłym tygodniu będę dzwonić, choć nie lubię gadać z programistami i informatykami. Dla mnie to OBCY.![]()
-
- Praktykant
- Kontakt:
u mnie już jest nowa wersja do pobrania aktualizacji 2-15-3.Gosia1979 pisze: 09 lip 2021, 9:13urlop mam od poniedziałku..Gosia1979 pisze: 09 lip 2021, 9:12spójrzcie naaktualizacje 2-14-6 co myślicie?mag027 pisze: 09 lip 2021, 8:57Gosia1979 pisze:tak jest w wyliczeniach 2% emerytury. I jest problem ..szczególnie że co nie robic decyzji? przed urlopem chciałam wszystko mieć zrobione:(
Oprócz Problem w Sygnity - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
zaliczka na koszty eksploatacji budynku
tytuł prawny do części zajmowanego lokalu
ryczałt
przelewy DM i wykaz
decyzja jeszcze do czerwca
Wzór decyzji od lipca
Dochody- co w takiej sytuacji
Dopłata do czynszu- dodatek mieszkaniowy
decyzja zus
Co teraz wysłać do zarządcy?
chepos
Ryczałt od marca 2021
Gospodarstwo rolne
wnioskodawca w areszcie
Miesięczne listy wypłat
wezwanie z art. 64 par.2 czy 7 ust. 13 ustawy DM?